In 2018 onderging de cryptocurrency-markt een langdurige bearmarkt, die overal veel druk uitoefende op projecten. Alleen de meest veerkrachtige projecten zullen de komende 12 maanden overleven en de problemen van Aphelion APH, 2,04% en RChain RHOC, -2,67% tonen het belang van goed bestuur en verstandig management. De volgende projecten hebben het vermogen om de komende maanden de top 50 binnen te komen.

Elastos (ELA)

Elastos ELA is een ambitieus slim webproject dat tot doel heeft een veilige en betrouwbare gedecentraliseerde versie van het internet te bouwen. Door gebruik te maken van de blockchain, biedt het team een veilige omgeving waar gedecentraliseerde applicaties kunnen worden uitgevoerd terwijl ze worden losgemaakt van het internet. Elastos maakt ook het bezit en de uitwisseling van persoonlijke gegevens en digitale activa mogelijk.

Waarom Elastos?

Eerder dit jaar onthulde het team de Elastos TV Box die gebruik maakt van het peer-to-peer-netwerk van Elastos Carrier, en de speciaal uitgeruste boxen werden ontwikkeld in samenwerking met Shijiu TV. Het Aziatische bedrijf heeft ongeveer 230.000 consumenteneenheden geleverd en de box zal een bijdrage hebben bij het bouwen van P2P-verbindingen tussen tv-boxen en mobiele telefoons, en het aantal potentieel 1 miljoen Elastos Carrier-knooppunten dat begin volgend jaar beschikbaar is, is gesuggereerd. Ontwikkelingen voor 2019 omvatten de Neo-compatibele release voor smart contract-sidechain en de release van de Elastos Runtime Browser voor iOS Alpha, evenals de release van Elastos ToolChain Alpha. Met een huidige marktkapitalisatie van bijna $ 40 miljoen is Elastos een baanbrekend project dat in 2019 terug te vinden kan zijn in de top 50.

Digitex Futures (DGTX)

Het succes van de Bitmex-exchanges heeft de aantrekkelijkheid van futures-handel voor https://www.coinprimeur.nl/blockchain/crypto-enthousiastelingen aangewakkerd. Met Digitex Futures Exchange kunnen traders termijncontracten kopen en verkopen op verschillende digitale activa, grondstoffen en financiële instrumenten. Er zijn nul transactiekosten voor alle transacties, en de DGTX-token haalt waarde uit het mogelijk maken van het commissie vrij handelen in liquide termijncontracten op basis van de Amerikaanse dollarprijs van Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Waarom Digitex Futures?

Handelaren op het platform moeten een saldo van DGTX hebben om transacties te plaatsen en kunnen ook hun DGTX-tokens winnen of verliezen. Bovendien trekt zero-fee trading actieve, korte termijn handelaren aan die helpen om zeer liquide markten te creëren, terwijl grotere spelers de voordelen voor menselijke handelaren versus bots evenaren. De Digitex Futures Exchange Beta wordt gelanceerd op 15 januari 2019 en ziet ernaar uit om de handel in termijncontracten te verstoren.

GoChain (GO)

GoChain GO is een schaalbare, Ethereum-gebaseerde smart contract blockchain die snel, veilig en groen is. Het stelt DApp en slimme contractontwikkelaars in staat om van Ethereum naar GoChain te verschuiven voor verbeterde prestaties (100x).

Waarom GoChain?

Omdat Ethereum nog steeds problemen ondervindt met schaalvergroting, bestaan er kansen voor een project dat een haalbaar alternatief kan bieden. GoChain is een op Ethereum gebaseerde slimme contract blockchain die snel, veilig en zeer schaalbaar is. Na het lanceren van zijn hoofdteam eerder dit jaar, kan GoChain 1300 tps verwerken en dApp en slimme contractontwikkelaars in staat stellen gemakkelijk over te stappen van Ethereum om te profiteren van betere prestaties. 2019 brengt de Apache 2.0 gelicentieerde rewrite met als doel de acceptatie van bedrijven te vergroten, terwijl de netwerksnelheden in het tweede kwartaal van volgend jaar moeten stijgen tot 13.000 tps. GoChain heeft een huidige marktkapitalisatie van $ 15 miljoen.

Smartlands (SLT)

Smartlands SLT is een wereldwijd platform dat is ontwikkeld voor tokenisatie van activa van de reële economie.

Waarom Smartlands?

Naarmate het uitbrengen van ICO’s blijft dalen, wordt de gemeenschap steeds meer bullish rond STO’s of Security Token Offerings. Het Smartlands-platform maakt de tokenisatie mogelijk van een reeks activa en beheert de voorbereidende procedures van een symbolisch uitgifte bedrijf, zoals auditing en juridische getrouwtrek.

Commerciële entiteiten kunnen hun bedrijf tokeniseren door beveiligingstokens uit te geven op het platform en deze kunnen worden verhandeld op de goedkope, gedecentraliseerde exchanges die wordt gehost op het Stellar-netwerk. Beleggers kunnen goed beheerde en wettelijk verantwoorde beveiligings tokens financieren, terwijl tokens handelaren financiering kunnen verkrijgen van een derde partij en die gebruiken als een onderpandsovereenkomst en zo hun bezittingen te beveiligen. Smartlands heeft een huidige marktkapitalisatie van iets minder dan $ 18 miljoen.

Own (CHX)

Eigen CHX was voorheen bekend als Chainium en had als doel de wereldwijde aandelenmarkt te verstoren door een platform te ontwikkelen dat grote ondernemingen en kleinere bedrijven toestond kapitaal aan te trekken.

Waarom Own?

Het eigen platform is ook gericht op het faciliteren van het maken en verhandelen van beveiligingstokens en ziet ernaar uit om de komende maanden grip te krijgen. Own omvat een ecosysteem met de FAST-infrastructuur voor toegang tot kant-en-klare producten en het lanceren van op maat gemaakte apps, het DSR-systeem voor beleggers gegevens, een mobiele app en een blockchain voor de financiële sector waarmee teams innovatieve producten kunnen ontwikkelen. Own heeft een huidige marktkapitalisatie van meer dan $ 6 miljoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here