De koersen in cryptoland hebben aardige klappen te voortduren gehad de afgelopen maanden en het jaar 2018 is nog niet een gelukkig jaar voor cryptocurrency en Bitcoin. Bitcoin Cash is een van de weinig uit de top 5 die enigszins een positieve trends heeft gepakt. Dit is geen garantie voor de komende weken maar wel een bladerrijke graadmeter.

Iedereen die de afgelopen week naar cryptocurrency-markten heeft gekeken, zal gemerkt hebben dat de kleur rood behoorlijk dominant is. Alle markten worstelen om tractie, vooral omdat Bitcoin geen enkele bodem kan vasthouden.

Ervan uitgaande dat de Bitcoin-prijs het tempo niet in de zeer nabije toekomst zal oppikken, zullen deze dalingen hoogstwaarschijnlijk blijven toenemen. Dat is op zichzelf geen positieve ontwikkeling. Op dit moment is Bitcoin Cash de enige topvaluta die deze trend met succes compenseert.

Meer in het bijzonder is de prijs van Bitcoin Cash erin geslaagd om bijna $ 1.000 te raken op het moment van schrijven. Hoewel dit lager is dan de eerdere Bitcoin Cash-prijs van meer dan $ 1.040, zal iedereen erkennen dat de meeste kleine tot middelgrote winsten snel in dalingen worden omgezet. Op dit moment gebeurt dit feitelijk op vrijwel alle markten, omdat het leek dat Bitcoin gisteren een beetje opwaarts momentum zou hebben.

Nu de bitcoin weer  langzaam herstel vertoont stijgt  Bitcoin Cash ook mee in de USD-waarde, maar het is ook gestegen met 6,59% ten opzichte van Bitcoin.

Met $ 483m in het 24-uurs handelsvolume ziet het er op dit moment niet zo slecht uit voor Bitcoin Cash. Vooral als je bedenkt hoe het wereldwijde cryptocurrency-handelsvolume de afgelopen dagen tot $ 12 miljard is gedaald, is het duidelijk dat er in de komende paar dagen en dagen heel weinig markten zullen zijn met een indrukwekkend handelsvolume. Aangezien we in de tweede helft van 2017 voor meer dan $ 40 miljard aan handelsvolume hebben gezien, bevestigt de huidige trend de algemene bearish trend.

Zoals het er nu uitziet, is HitBTC de belangrijkste beurs door het BCH-handelsvolume. Hoewel hun voorsprong op de BTC- en USDT-paren van OKEx minder dan $ 1 miljoen bedraagt, is het nog steeds een van die trends die alleen zullen optreden wanneer het weekend in aantocht is. Toch zien we geen fiat-valutamarkten in de top drie, omdat de USD-markt van Bitfinex als eerste op de vijfde plaats staat. Of dit iets is waar we ons dit weekend zorgen over maken, valt nog te bezien.

Bitcoin Cash kopen geeft je voor de lange termijn veel mogelijkheden. De waardestijging van Bitcoin Cash ten opzichte van Bitcoin zal de komende maanden naar schatting toenemen. Bitcoin Cash kan je kopen via Binance.

Voorlopig blijft het onduidelijk wat de toekomst zal betekenen voor de prijs Bitcoin Cash. Vanaf nu ziet alles er niet zo indrukwekkend uit, maar de algemene trend lijkt positiever te zijn in vergelijking met de meeste andere altcoins op de markt. Of de Bitcoin Cash-prijs later vandaag opnieuw $ 1.000 zal overschrijden, moet nog worden vastgesteld. Het is zeker mogelijk dat we de komende dagen een iets positiever momentum zullen zien, maar voorlopig blijven de markten extreem wankel.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here