Burger King restaurants in Rusland zullen een cryptocurrency-gebaseerde loyaliteitsprogramma aanbieden.

Volgens een blogpost op de website van Burger King Russia zal het initiatief “WhopperCoin” de klanten zien dat ze één WhopperCoin krijgen voor elke rubel die ze in de winkel besteden. Zodra 1.700 WhopperCoins zijn opgebouwd, kunnen ze volgens de blog worden ingewisseld voor een gratis burger.

Er worden 1 miljard WhopperCoins gecreëerd en verdeeld, deze worden gefaciliteerd door het Waves Platform. Het is nog niet duidelijk hoe het programma uitrolt. Een mobiele app is naar verluidt ook in de maak, die op iOS- en Android-platformen word vrijgegeven.

Opvallend is dat in een verklaring van een vertegenwoordiger van Burger King Rusland het programma opgesteld is in het perspectief van investeringen, in plaats van klanten te belonen voor herhaalde aankopen.

“Nu zal de Whopper niet alleen een burger zijn die in meer dan 90 landen geliefd is, maar ook een instrument voor investeringen. Experts voorspellen een snelle stijging van de kosten van cryptocurrency. Dus eet vandaag een Whopper en bouw een reserve voor je financieel welzijn van morgen “, zegt Ivan Shestov, communicatie directeur van Burger King Russia, in een verklaring.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here