cardano staat aan het begin van eens stijging

Cardano (ADA) is een van de meest gereputeerde en bekende gedecentraliseerde openbare blockchain- en cryptocurrency-projecten, die volledig open-source zijn. We kunnen het belang ervan niet negeren wanneer het stevig in de groene zone staat, samen met NEO en zijn rivaal EOS. Waar de waarde van de meeste munten wordt gemanipuleerd door het effect van de hype die wordt ondersteund door misleidende informatie, blijft de gemeenschap van Cardano zich niet bewust van deze trucjes. In de recent gevormde bullish-markten willen mensen projecten opstarten die zorgen voor een gezond rendement en de Big Five krijgt behoorlijk wat aandacht, maar Cardano is het project dat de cryptocurrency-markten in de komende dagen bij de neus zou kunnen leiden.

Kort overzicht van Cardano

Cardano bouwt aan een sterk ontwikkeld slim contractplatform waarvan de functies alle andere pre-existente technologieën overtreffen. Cardano is het eerste blockchain-gebaseerde platform dat werd gelanceerd als een onderzoek gestuurde aanpak. Cardano noemt zichzelf als het derde generatie blockchain-platform dat is gebouwd om de problemen rond blockchain-ruimte op te lossen. Het ontwikkelingsteam dat achter Cardano werkt, bestaat uit deskundige technische onderzoekers die ervoor zorgen dat hun technologie peer-reviewed is.

 

Doelenn en doelstellingen:

Zijn eigen proof-of-stake-algoritme dat Cardano’s blockchain aandrijft, maar het is nergens anders getest. Het is een geïntegreerd ontwerp consensus protocol met een duurzaamheids functie die is ingebouwd in een eigen beloningssysteem, waarbij ca. 25% van de blokbeloning wordt in Cardano geplaatst om de groei van het ecosysteem te waarborgen.

Daedalus

Daedalus is de naam van de wallet die is gemaakt en geïmplementeerd door Cardano’s team om Cardano’s tokens (ADA) te bevatten. Maar vanwege het open-source karakter van Daedalus kan een gebruiker elke cryptocurrency erin opslaan. De Daedalus-portemonnee wordt voortdurend geüpgraded om verschillende cryptocurrencies te ondersteunen en om in de toekomst te fungeren als DApp-bouwplatform.

Het Cardano-project was een ambitieus project waarbij het team enkele van de grootste problemen binnen de huidige blockchain-technologie wist te overwinnen;

i. schaalbaarheid

ii. interoperabiliteit

iii. duurzaamheid

De reden waarom het Cardano-project werd onderverdeeld in de bovengenoemde lagen was te danken aan het bereiken van de doelen. De twee lagen Cardano-vestiging en Cardano-berekening zijn ontworpen om als een paar te functioneren, maar houden ook hun verschillen binnen het systeem. De technische en bedrijfs ontwikkelings aspecten van Cardano worden verzorgd door IOHK en het ecosysteem Emurgo en Cardano. Tijdens de crowdsale werden Cardano-tokens ook aan deze organisaties gedistribueerd.

Goed nieuws voor Cardano Community:

Het meest gehypte deel van het Cardano-project voor zijn gemeenschap is misschien de komende release van Shelley. Ter voorbereiding op deze release heeft Cardano registraties geopend voor deelname aan uitzettende pools, maar niet alle deelnemers kunnen nodes instellen, onderhouden en uitvoeren. Maar Cardano’s team gaf goed nieuws aan haar houders dat ook zij een gokleider kunnen worden in de gedelegeerde P-o-S (Proof-of-Stake) consensus van ‘Ouroboros’. Maar aangezien het nog niet eerder is getest of gebruikt, moet het Cardano-team het constant testen voordat het wordt geplaatst. De recente release van wallet-updates voor de gemeenschap was ook een onderdeel van het goede nieuws. Onlangs hebben ze hun verwachte Daedalus-wallet aangekondigd die compatibel is met Linux OS.

cardano community

Op 12 april bracht Cardano zijn wekelijkse technische rapport uit dat als volgt kan worden samengevat;

i. Cardano-papierportefeuilles zijn voltooid en worden getest op kwaliteit

ii. Werk aan Exchange-eindpunten is ook voltooid

iii. Cardano-netwerken zijn nu 33% sneller dan voorheen en zullen met de tijd toenemen

iv. De Virtual Machine-testversie van Cardano ‘IELE-Testnet’, waarvan de lancering gepland staat in april, is bijna voltooid.

Investeer in een vriendelijke munt – Cardano

Cardano werd niet gespaard tijdens de extreme bearish markt begin dit jaar; het viel samen met de rest van de cryptocurrencies en verloor de meeste van zijn winsten van afgelopen december. Maar vanwege de voortdurende ontwikkeling en de aankomende release van het toegewijde team, wordt Cardano nog steeds genoemd als een van de meest investeerder vriendelijke cryptocurrency. Cardano verlegde eerder zijn aandacht van ADA / BTC-paren naar ADA / USD-paren omdat dat de behoefte van de belegger was. Geen enkele andere munt heeft het op zo’n manier gedaan.

Hun update van papieren walletheeft interesse gewekt bij mensen die de kwetsbaarheden van ledger wallet hebben gezien. In een tijd waarin de portefeuillemethode (voorheen bekend als de veiligste portemonnee) door een 15-jarig kind kan worden gehackt, garandeert de beslissing om over te schakelen naar papieren portefeuilles de zorg van het Cardano-team voor de veiligheid.

Conclusie:

Aanzienlijke crypto-fondsen zoals BKCM LLC zijn optimistisch over Cardano en vele anderen zullen hun inzet verhogen totdat de stieren vrij zijn. Cardano staat momenteel op de zevende plaats na verlies in het eerste kwartaal. Maar de prijs duidt op een stijging van 23,39% sinds de laatste 24 uur. Met een marktkapitalisatie van $ 5,6 miljard, is elk ADA-token geprijsd op $ 0,214. het is duidelijk dat Cardano een succesvol Q2 zal hebben. Als de omstandigheden rondom Ethereum niet snel afnemen, zal Cardano het paradigma eerder vervangen en vervangen.

Cardano is eenvoudig aan te schaffen via Bitvavo. Om Cardano op deze manier aan te schaffen kan je gewoon afrekenen met iDeal.

Kopen bij Bitvavo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here