cardano dark horse

Als jij een beetje hebt verdiept in de markt dan zul je ook zien dat het tot nu toe geen geweldig jaar was voor de cryptomarkt. Met een stevige correctie van Bitcoin die herstellende is van een grote prijsstijging eind december hebben veel beleggers hun aandacht verlegd naar altcoins. Cardano (ADA), een favoriete valuta van de crypto-community, staat op de zevende plaats in de markt op basis van de marktkapitalisatie. Gezien de algehele volatiliteit van de markt, is Cardano’s recente weerstand van $ 0,03 nauwelijks een zorg voor de beleggers. Met de grote spelers die slecht presteren op de markt, schakelen de investeerders over naar meer winstgevende opties, en Cardano (ADA), een van de meest veelbelovende altcoins, kan een lonende investering zijn.

De problemen van Ethereum

Gezien het feit dat het project direct verbonden is met Ethereum blockchain, is het verkennen van de mogelijkheden van Cardano niet mogelijk zonder de vooruitzichten van Ethereum te bespreken. Als het gaat om marktkapitalisatie, blijft Ethereum de race leiden met de meerderheid van de ICO’s erin geïntegreerd. De leidende spelers op de markt zijn echter niet helemaal vrij van beperkingen en hebben elk hun eigen unieke problemen. Met lage schaalbaarheid, beveiligingsinbreuken en contractbugs, samen met uitdagingen zoals oplichting, overcentralisatie en regelgeving kwesties. Er is veel gesproken over de juridische status van het Ethereum. Achteraf beloven de opkomende altcooins zoals Cardano en EOS een haalbare oplossing voor deze problemen te bieden.

De stijging van de altcoins ten kosten van Bitcoin en Ethereum

Veel crypto-beleggers zijn zich niet bewust van het feit dat Cardano is gebaseerd op een slim contract. Wereldwijd erkend voor snellere transacties en als veilige betaalmethode, dankt het veel van zijn bekendheid aan Ethereum en probeert het de lacunes op de markt te vullen. Er zijn slechts een paar gedecentraliseerde blockchains met krachtige beveiligingsattributen, en Cardano behoort hiertoe. Gelanceerd in 2016, Cardano (ADA) en had haar all time high in januari, overschrijding $ 1,20. Onder leiding van Charles Hoskinson, het brein achter BitShares en Ethereum, wordt Cardano gereguleerd door strikte algoritmen, waardoor een snellere transactie en een hoge schaalbaarheid aan de gebruikers wordt gegarandeerd.

Velen zullen het erover eens zijn dat regulering een wegversperring is geweest voor de virtuele valuta, waarbij handelaren de nalevingsfactor van de aanbieder onderzoeken. Cardano, dat onlangs de Haskell-technologie op zijn platform heeft gebruikt, is gezegend met een veilige en flexibele optie. De Haskell-technologie staat bekend om zijn strikte algoritmen, die ervoor zorgen dat er geen technische inbreuken plaatsvinden.

Cardano’s (ADA) impact op de markt

Zoals blijkt uit de marktanalyse, is Cardano niet gespaard gebleven van de huidige depressie. Met de crypto-markt worstelt om uit te komen van wat het lijkt een van zijn slechtste prijsinzinkingen. Ook Cardano heeft een dubieuze daling van de prijs ervaren. Handelend op $ 0,163413 op het moment van schrijven, heeft het de 4,56% duik tegen de USD overleefd. Volgens de details gepubliceerd door Coinmarketcap, heeft het een marktkapitalisatie van $ 4.236.820.378 USD vanaf 3 april 2018.

De recente daling van 4,07% ten opzichte van de dollar, die veel drukte bij de beleggers heeft veroorzaakt, zal op dit moment waarschijnlijk geen grote zorg zijn. Alle ogen zijn nu gericht op het Testnet en zijn van plan zijn beloften na te komen. Bovendien, met ontwikkelaars die streven naar een vlekkeloos platform aan hun gebruikers, is het meest opvallende aan Cardano het feit dat alle transacties vanaf het platform in realtime worden verwerkt.

Waarom moeten de investeerders Cardano kopen?

Wat betreft de handelaren die op zoek zijn naar een economische optie, kan Cardano een winstgevende optie zijn. Cardano is minder dan $ 1 waard en biedt een uitstekend instappunt voor reguliere beleggers en een talisman voor de grote investeerders. Hoewel de munt momenteel in het rood staat en veel beleggers hun vermogen willen verkopen, is het verstandig om het geld te houden. Cardano presenteert zijn gebruikers immers een goedkoper alternatief en een zeer veilige manier van beleggen. Dus, als je een crypto-liefhebber bent die een bewonderaar van snelheid is en een voordelige optie zoekt, is Cardano jouw beste keuze. Gezien de veranderlijke marktomstandigheden, met de cryptomarkt die terugkeert van een van zijn ergste instortingen, is dit het beste moment om deze valuta te kopen, omdat het kan worden verkocht tegen een redelijke winst de komende maanden.

Waar kan ik Cardano kopen?

Cardano kan je eenvoudig kopen op Bitvavo. Na het aanschaffen van deze digitale munt kan je er voor kiezen om die bij Bitvavo te laten staan of te versturen naar je eigen wallet.

GA NAAR BITVAVO >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here