De cryptomarkt kunnen maar kort de plussen vasthouden. Gisteren was er een korte rally omhoog maar toen je vanochtend weer keek zag je wat gisteren groen was vandaag verandert is in rood. Met als uitzondering XEM.

Bitcoin kon de weerstand niet verbreken met $ 10k en is teruggevallen naar $ 9k. Altcoins zijn, zoals gebruikelijk, ingestort terwijl het de meeste van hun winst de afgelopen twee dagen verloor. Er is slechts één cryptocurrency in het groen tijdens de Aziatische handelssessie van vanmorgen en dat is NEM.

Coinmarketcap meldt dat XEM 20% hoger heeft gestaan vandaag. De maand februari was slecht voor cryptocurrency en omdat NEM meer dan 50% van zijn waarde verloor en de slechtste uitvoerder was in de top 25. NEM vertoont nu wat herstel en handelt gisteren op $ 0.42 tegen $ 0.34. In termen van BTC presteert het nog beter, van 26% naar 4648 satoshis van 3676 plaatsen op dezelfde tijd gisteren. In de loop van de week heeft XEM het buitengewoon goed gedaan ten opzichte van BTC klom NEM 50% van 3070 naar nu.

NEM reageert op Coincheck-hack

De Nem Foundation heeft zojuist een officiële verklaring geplaatst met betrekking tot de Coincheck-hack op hun Twitter-feed, waarin de president Lon Wong zei; “De XEM-handelsbeurs heeft een wake-up call gehad om de beveiligingsmaatregelen nogmaals te controleren en alle noodzakelijke beveiligingsmechanismen te implementeren. Samen kunnen we doorgaan met het creëren van een robuust ecosysteem voor de toekomst. “

Zuid-Korea neemt voortouw in XEM-handel

Zuid-Korea heeft het voortouw genomen met de XEM-handel in KRW tegen 30% van het dagelijkse volume op Upbit. Japanse handelaars zijn een goede tweede en staan ​​dicht bij met 26% in JPY op deZaif-exchange. Het handelsvolume van de afgelopen 24 uur bedroeg $ 116 miljoen en NEM heeft een marktcapaciteit van $ 3,8 miljard waarmee het op een 12e plaats in de lijsten staat.

Alle andere altcoins in de top 25 daalden vanochtend, met uitzondering van Cardano die met 1,6% gestegen is en VeChain met 7%.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here