Odyssey deeleconomie

ODYSSEY, de in Singapore gevestigde blockchain-stichting, heeft aangekondigd dat het het Qtum blockchain-protocol verkent, vanwege zijn vermogen om meer flexibiliteit en goedkopere transacties aan te bieden. oCoin, de officiële cryptocurrency van ODYSSEY, is momenteel gebaseerd op het Ethereum-protocol.

Qtum, dat is ontworpen om de compatibiliteit verschillen tussen verschillende blockchain-systemen te overbruggen, stelt ODYSSEY (OCN) in staat gebruik te maken van zijn interoperabiliteit en levert een universeel, naadloos en open-bronsysteem aan alle gebruikers. Bovendien zullen de transparantie niveau’s van de blockchain worden verhoogd met Qtum’s mogelijkheid om slimme contractoplossingen te bieden. Dit zal helpen om de authenticiteit van transacties in het peer-to-peer-netwerk te valideren.

oCoin, de officiële cryptocurrency van ODYSSEY (OCN), is momenteel gebaseerd op het Ethereum-protocol; een overschakeling naar Qtum zou echter even eenvoudig zijn als het overdragen van de soliditeitscode naar Qtum. oCoin is ontwikkeld als aanvulling op alle deel economiepartners, waardoor consumenten producten en diensten kunnen kopen met oCoins. Qtum’s Go-Mobile-strategie die mobiele diensten beter behandelt met zijn lichte clientondersteuning, zal de bruikbaarheid van oCoins op mobiele apparaten flexibeler en naadloos vergroten. Bovendien zal de mogelijkheid van Qtum om meer transacties per seconde te verwerken dan de meeste van de zeer gebruikte projecten vandaag, resulteren in lagere transactiekosten, wat resulteert in een soepeler ervaring met minder kosten.

“Bij ODYSSEY (OCN) geloven we in een autonome en open marktplaats die een grotere efficiëntie van producten en diensten levert en tegelijkertijd lagere bedrijfskosten biedt. Deze spannende samenwerking met Qtum helpt ODYSSEY (OCN) de basis te leggen voor een naadloos, open en robuust blockchain-systeem, waardoor we dichter bij het massale gebruik van een crypto-gedreven economie komen “, aldus Sophie Guan, projectleider van ODYSSEY.

“Tegenwoordig zijn er veel blockchain-systemen op de markt. De meeste zijn echter niet ontworpen voor één enkel systeem, wat resulteert in incompatibiliteit van het ene protocol naar het andere “, zegt Patrick Dai, oprichter van de Qtum Foundation. “We zijn blij dat ODYSSEY (OCN) een meer inclusieve benadering van hun project hanteert, en we hopen ze te ondersteunen bij hun zoektocht naar massale adoptie van een crypto-enabled marktplaats. We zijn ervan overtuigd dat projecten zoals ODYSSEY (OCN) van cruciaal belang zullen zijn voor de blockchain-economie. ”

In het geval van Odyssey is Obike de eerste grote partner van het Odyssey-ecosysteem. In het geval dat u niet op de hoogte was, is Obike een systeem voor het delen van een fiets zonder dat je een fiets heb dat in 22 landen over de hele wereld in gebruik is. Opgericht door Yi Shi zelf past Obike perfect in de visie van Odyssey op het delen van de economie.

De aankomende portemonnee-integratie en OCN-functionaliteit binnen het Obike-platform zullen een onmiddellijk marktacceptatiepotentieel van meer dan 40 miljoen wereldwijde gebruikers binnen de Obike-architectuur mogelijk maken.

De overgang van Ethereum naar Qtum zal het ideaalbeeld van Odyssey van een grote deeleconomie alleen maar kracht bij zetten.

GA NAAR KUCOIN >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here