De IGNIS ICO is nu klaar en ze hebben meer dan $ 15.000.000 opgehaald. De resterende 500 miljoen IGNIS-tokens zullen worden weggegeven als een gratis airdrop aan alle NXT-bezitters. Vorig jaar was een soortgelijke gebeurtenis en elke NXT-houder ontving hetzelfde aantal ARDR-munten.

Ignis is het eerste ‘child chain token’ van het Ardor-platform. Het IGNIS-token wordt gebruikt voor alle functies die momenteel bovenop NXT worden geïmplementeerd. Bestaande Nxt-houders ontvangen 0,5 IGNIS-token per 1 NXT die wordt bewaard op het moment van de Ardor Genesis Snapshot. Dus dit houdt in, als jij 180 NXT tokens hebt, ontvang je 90 IGNIS tokens.

Als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van gratis Ignis-tokens, koop dan je NXT-tokens op Bittrex of Poloniex en breng ze over naar de NXT-portemonnee. NXT-online portemonnee is niet meer leverbaar maar niet voor niets.

De online portefeuille is niet langer beschikbaar, zodat het aantal nxt-knooppunten kan toenemen. NXT is ook een uitzettende munt, ze noemen het smeden. Hoe groter de inzet, hoe groter de kans dat je het blok genereert. Elke minuut wordt een blok gemaakt en volgt een protocolalgoritme om te bepalen wie het blok maakt.

Wat is Ardor (ARDR)

  • Ardor is een parent –child chain blockchain platform dat gebouwd is op NXT
  • ARDR is een parent chain token op dit platform.
  • Elke child chain heeft zijn eigen token.
  • Ardor zal gelanceerd worden op 1 januari 2018

Wat is ISGNIS?

  • IGNIS zal het eerste child chain token op het Ardor platform worden dat zal gaan samenwerken met chain token Ardor (ARDR).
  • De IGNIS ICO heeft plaats gevonden op het NXT platform en heeft $15 miljoen op gehaald.
  • IGNIS tokens bestaan nog niet en die zal je nu alleen nog ontvangen of te verkrijgen met een Ardor Wallet en zal verkrijgbaar zijn vanaf 1 januari 2018.

Meedoen met de Airdrop, maar hoe?

Eerst download en installeer je de officiele wallet van NXT. Hierna je maak je account aan en sla je het NXT-adres en pasword op en je private key, bewaar deze goed want die is heel belangrijk. NXT wordt op veel grote platformen verhandelen, koop NXT op een van deze platformen en verhuis dan de munten naar je wallet.

Wanneer het platform waar jij op handelt officieel heef aangekondigd dat er een Airdrop gaat plaatsvinden dan kan je NXT gewoon op dit platform laten staan. Heeft het platform waar jij NXT op hebt staan geen officiële aankondiging gedaan dan moet je ze daar weghalen en verplaatsen naar een officiële wallet van NXT. Een niet erkende wallet doet niet mee aan het snapshot.

Wanneer het ARDR-platform eenmaal op 1 januari wordt gelanceerd kan je de Ardor walllet downloaden en installeren. Bij het inloggen van je wallet gebruik je het NXT adres en wachtwoord van je NXT account.

Wat kan je straks met Ardor (ARDR)

ARDR is een activa wat gebruikt maakt van het Nxt blockchain en kan worden verhandeld op veel verschillende exchange platform. Nadat je in bezit komt van ARDR kan je deze digitale munten verplaatsen naar je NXT Wallet. Iedere eigenaar van ARDR krijgt zijn waarde terug in het nieuwe Ardor platform. De ARDR waarde wordt bevroren op het NXT blockchain na de snapshot. Jouw ARDR munten zullen worden veranderd in ARDR coins als je deze munten blijft bewaren in je eigen NXT wallet of op een exchange.

Het blijft mogelijk om bij je eigen account te komen. Je moet alleen inloggen bij Ardor en je moet je dan inloggen met je bestaande NXT account en je kan na het inloggen terecht op het IGNIS child chain. Na de snapshot zal NXT gewoon blijven bestaan maar gaat verder als een andere blockchain maar zullen Ardor blijven ondersteunen.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here