icon icx

Er zijn zoveel projecten die allemaal veelbelovende voorspellingen doen, maar veel van hen kunnen het gewoon niet waarmaken. Daarom zijn er nu zoveel pomp- en dumpprogramma’s op de markt voor altcoins. Maar er is één project dat zich onderscheidt van de rest en de kans heeft om de komende dagen exponentieel te groeien. Die munt waar dit over gaat is ICON (ICX). Dit is waarom dit een potentiële groeibriljant kan worden;

Het verbindt hele economieën

De meeste blockchains die er zijn proberen specifieke gemeenschappen te verbinden. Icon (ICX) is de enige crypto die volledige economieën wil verbinden met behulp van blockchain-technologie. Via dit systeem kunnen banken, ziekenhuizen en andere industrieën hun eigen blockchains creëren die allemaal teruggaan naar de ICON (ICX) blockchain. Reeds in Zuid-Korea passen bedrijven de ICON (ICX) blockchain in grote aantallen toe en laten dus zien dat het een werkend product is.

Dit is een indicatie dat de Icon blockchain is waar de markt al die tijd op gewacht heeft. Het creëert enorme kansen voor bedrijven om gebruik te maken van blockchain om de efficiëntie te verbeteren, en voor elke andere functie die ze wensen. In feite is er, zoals de zaken er nu voorstaan, geen ander blockchain-platform dat hetzelfde biedt. Dit betekent dat ICON deze markt gemakkelijk zou kunnen domineren, en dat is goed voor de waarde ervan.

icon blockchain vergelijking tot ethereum bitcoin

Hiermee kunnen blockchains met elkaar communiceren

Op de top van het toestaan ​​van bedrijven en iedereen binnen een economie om hun blockchain te creëren, laat Icon deze blockchains ook met elkaar verbinden. In essentie creëert dit een netwerk waarin alle spelers in de economie met elkaar kunnen communiceren. Stelt u zich eens een situatie voor waarin de hele economie draait op een gedecentraliseerd netwerk met ICON onderaan, dat alles verenigt. Dat zou enorm zijn! Het zou ICON (ICX) veranderen in een hulpprogramma dat de hele wereldeconomie bestuurt. Met de hoge acceptatiegraad van de Icon blockchain in Zuid-Korea, is het slechts een kwestie van tijd voordat de munt de rest van de wereld overneemt. Als dit gebeurt, moet je ervan uitgaan dat het naar de maan gaat. In feite zou ICON de volgende Bitcoin kunnen zijn, uitgaande van de kracht die het heeft in termen van het verbinden van de wereldeconomie.

Het wordt snel geaccepteerd in Zuid-Korea

Zuid-Korea, Japan en China zijn de wereldleiders van de cryptomarkt. In feite kunt u het succes of falen van een cryptocurrency aangeven aan de hand van het acceptatieniveau in deze landen in het Verre Oosten. Op dit front is ICON (ICX) een munt in beweging. De munt is al goedgekeurd door verschillende Zuid-Koreaanse bedrijven. Deze acceptatie zal de interesse van investeerders zeker in deze medaille doen toenemen, waardoor zijn waarde op zijn beurt aanzienlijk zal stijgen.

De handelsvolumes nemen al toe, ondanks het feit dat het algemene marktsentiment in cryptos neutraal is. Dat is een teken dat beleggers een grote interesse in deze munt hebben. Zodra ‘bulls’ de controle over de markt overnemen, is dit een van die munten waar je op moet letten. Het heeft de potentie om bitcoins te worden en in 2018 met duizenden percentages te groeien.

Het toegankelijk én toepasbaar maken van het Blockchain-principe is iets wat veel Cryptocurrencies proberen te doen. Logisch ook, het wordt tenslotte gezien als de toekomst wat betreft informatiestromen en validatie van verschillende aspecten. Verdiepend in deze denkwijze heeft ICON zich gespecialiseerd in het wegnemen van grenzen of limitaties. ICON oftewel ICX is een nieuwe vorm van verbindingen creëren tussen eens ‘afgesloten’ communities. Juist daarom is ICON een van de meest veelbelovende concepten van dit moment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here