cake wallet monero

Als je al een tijdje in bezit bent van Monero (XMR), weet je dat er een tijd was dat mobiele portefeuilles niet bestonden. Terwijl het ecosysteem groeit en begint te bloeien, is er een portefeuille voor iOS-apparaten ontstaan ​​die onlangs het Monero Core-team heeft veroverd.

Monero-portefeuilles beginnen te bloeien

Op 24 april 2018 maakte de ontwikkelaar van de monero-portemonnee bekend dat Cake Wallet werd vermeld op de officiële website van Monero als een goedgekeurde portemonnee voor iOS. Alleen Monero heeft deze prestatie gedaan, die voor Android-apparaten is. XWallet staat vermeld op de Monero subreddit, maar wordt geleverd met het label ‘use with caution’.

Over de ontwikkeling, ‘Pinkphloid’, de hoofdontwikkelaar van Cake Wallet, zei  het volgende: “Een vermelding op getmonero.org is een enorme mijlpaal voor ons, en ik ben echt trots op mijn team en dankbaar voor de Monero-community en de Devs voor het laten gebeuren. Wij zijn de enige daarin vermelde portefeuille voor iOS. ”

Aanvankelijk was de code van de portefeuille gesloten, tot grote ergernis van de community. Maar in februari 2018 nam het Cake Wallet-team de feedback van de community aan boord en opende de code die de portefeuille aandrijft. Andere punten die door de community naar voren werden gebracht, werden ook beluisterd en opgevolgd, waardoor het vertrouwen van monoliefhebbers werd verdiend.

Hoewel de goodwill van de gemeenschap veel van Monero’s initiatieven financiert via het fora-financieringssysteem, heeft de Cake Wallet in plaats daarvan op discretionaire donaties vertrouwd.

monero wallet

Ambitie van Cake Wallet: de centrale app voor XMR-services worden

De Cake Wallet is ingesteld om de acceptatie van monero’s verder te duwen door mensen de mogelijkheid te geven om XMR op hun iPhones te voelen. En het is de bedoeling om de primaire app voor monero-services te zijn, zoals Pinkphloid.

“We willen dat Cake Wallet voor XMR de centrale app voor XMR-services wordt, dus we zijn altijd op zoek naar services van derden die gebruikmaken van XMR.”

Een van de functies die Cake Wallet onderscheidt, is de ingebouwde uitwisselingsfunctie. In maart 2018 werd een samenwerking met MorphToken aangekondigd en Cake Wallet deelt een deel van de wisselkoersen met de omruilservice.

Het partnerschap zal ook leiden tot een tweede parallelle app die zowel XMR als andere cryptocurrencies bevat: “Toekomstplannen zijn om een parallelle tweede app te lanceren die naast XMR ook veel cryptomunten bevat. We willen met MorphToken samenwerken om hun aanbod uit de huidige line-up van XMR uit te breiden. BTC, BCH, LTC, ETH en DASH. ”

Daar stopt het niet, het team achter Cake Wallet is ook erg actief in de gemeenschap en heeft verschillende evenementen in New York georganiseerd. Pinkphloid zei: “We hadden een Meetup in NYC een paar weken geleden om Cake Wallet en de functies ervan te presenteren, inclusief de services van derden geïntegreerd in MorphToken en QwkMonero. Vervolgens presenteerde ik Cake Wallet bij xCubicle’s Meetup op 48 Wall Street. ”

Mobiele portefeuilles en acceptatie van verkopers gaan hand in hand

Met mobiele portefeuilles kunnen mensen het gedoe wegnemen en hun Monero gebruiken bij verkopers die de altcoin accepteren; in plaats van je laptop bij je te hebben, kun je een klein bedrag meenemen met je mobiele portemonnee.

Met Room77 als een van de meest bekende plaatsen om XMR te besteden, groeit het aantal fysieke en fysieke bedrijven langzaam en zou het moeten aantrekken als bekendheid van XMR, en het gebruik van mobiele portefeuilles zoals Cake Wallet groeit.

Een authentiek Italiaans restaurant in Wenen  is bijvoorbeeld van plan om monero te accepteren. Tijdens het hackerscongres 2017 in Paralelní Polis in Praag hebben veel van de aanwezigen feedback gegeven die ze graag zouden willen betalen voor koffie, eten en koopwaar met de fungibele digitale valuta. De locatie accepteert momenteel bitcoin en litecoin en er is een kleine hint dat ze monero ondersteunen op Twitter.

Monero is eenvoudig aan te schaffen via Litebit

GA NAAR LITEBIT >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here