Ledger ondersteuning Monero

Monero-ondersteuning komt eindelijk naar de portefeuilles van de ledger-hardware. Hoewel deze functie al enige tijd in ontwikkeling is, lijkt het erop dat de release in aantocht is. In feite is een eerste XMR-transactie tussen verschillende gebruikers met succes voltooid. Het is een positieve ontwikkeling, hoewel er nog wat werk aan de winkel is.

Monero-gebruikers zullen redelijk tevreden zijn met deze huidige ontwikkelingen. Meer specifiek, Ledger hardware wallet-ondersteuning is behoorlijk belangrijk. Gezien het feit dat de Nano S een van de populairste apparaten ter wereld is, moeten de ontwikkelaars verschillende valuta ondersteunen. Tot dusverre was XMR nogal afwezig in deze lijst, omdat het op dit moment geen “officieel” project voor het team is.

ledger ondersteuning Monero

Een positieve ontwikkeling voor Monero-gebruikers

Dat betekent echter niet dat niemand aan deze integratie werkt. Eén Ledger-ontwikkelaar heeft de afgelopen maanden werkcode voor integratie met Monero samengesteld. Het duurde echter geruime tijd, omdat hij de enige was die aan deze integratie werkte. Toch is het goed gegaan, ook al is de integratie nog niet volledig voltooid.

Dat gezegd hebbende, de eerste op Ledger gebaseerde XMR-transactie is succesvol afgerond. Eén gebruiker heeft een hoofdtransactie verzonden naar een andere Ledger-eigenaar. Deze transacties werden relatief gemakkelijk afgerond, omdat ze net zo werken als elke andere hardware-gebaseerde transactie. Er is geen speciale handeling aan te pas gekomen wat altijd een positief teken is. Het wordt geadviseerd om vooralsnog niet op grote schaal met mainnet-transacties om te gaan.

Voor nu weten we niet wanneer Monero-integratie officieel naar de Ledger-portefeuille komt. Het kan volgende week gebeuren, of over enkele maanden vanaf vandaag. Met echte transacties die plaatsvinden, gaat het zeker in de goede richting. Met ondersteuning voor hardwareportefeuilles krijgt Monero als geheel meer legitimiteit. Een zeer interessante ontwikkeling om vooruit te blijven kijken.Dat een transactie nu kan is alleen maar positief, op weg naar meer! Monero kan je eenvoudig aanschaffen via Litebit. Door de digitale munt via deze manier te kopen is het niet nodig om te gaan handelen via de exchange van Binance.

GA NAAR LITEBIT >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here