Ontology booming

Een van de nieuwere cryptomunten is de Ontology (ONT). Deze relatief jonge munt is al weken lang bezig met een flinke opmars. De cryptomunt was voor het eerst te zien in maart op coinmarketcap.com. Met een marktkapitalisatie  280 miljoen dollar stond de Ontology meteen in de top 50 van cryptovaluta.

Sinds de maand maart hebben veel coins een groot deel van hun waarde verloren maar de Ontology echter niet. Op 18 maart had de Ontology een waarde van ongeveer 1 dollar en deze waarde is nu toegenomen naar een koers van 3,75 dollar. Deze prestatie is indrukwekkend te noemen als we zien waarin de rest van de cryptomarkt zich nu bevindt.

De cryptomunt Ontology is een project uit China en deze wordt ondersteund door OnChain. OnChain is het bedrijf welke ook de cryptocurrency NEO ondersteunt. Net als de NEO is Ontology een blockchain platform welke smart contracts ondersteunt maar het verschil is echter dat Ontology prive is. Dit in tegenstelling tot andere smart contract platformen. Ethereum, EOS, NEO en Cardano zijn allemaal voorbeelden van publieke platforms.

Ontology wil door gebruik te maken van en prive blockchain bestaande bedrijven aantrekken die hun data niet publiek willen delen maar die wel gebruik willen maken van blockchains. Door investeerders is er een hoop vertrouwen in Ontology. Afgelopen week steeg de coin met een percentage van maar liefst 77%.

Ontology kan je kopen via Binance. Weet je niet hoe dit moet, lees dan even onze handleiding van Binance.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here