Vaak is er niet veel voor nodig om een kleine prijsstijging te generen binnen de cryptocurrency. Een plotseling prijsstijging kan al heel simpel voorkomen als er ook maar één positief bericht verschijnt op social media. Dit is niet de enige manier, vaak kiezen teams en ontwikkelaars ervoor om niet een positief berichtje de wereld in te slingeren, ze rebranden dan de cryptocurrency of ze gaan het producten ‘updaten’.

RailBlocks heeft dat recent gedaan, het veranderde haar naam van RailBlocks (XRB) naar Nano. Alle altcoins hebben de afgelopen weken zware verliezen geleden. De totale crypto-markt zakte 20% in waarde van $600 miljard naar $480 miljard. De verliezen zijn voornamelijk te ‘danken’ aan de vele onzekerheden binnen de markt en striktere regels. De markt heeft een positieve boost nodig en RailBlocks doet dat dus door een rebrand te doen.

Nieuwe Nano Rising

RaiBlocks werkt op een ‘blokrooster’ of rasterconfiguratie genaamd Directed Acyclic Graph in plaats van een traditionele blockchain. Dit heeft het effect van het produceren van meerdere ketens die de transactietijden en -kosten aanzienlijk vermindert. Het team wilde dat de functionaliteit van hun platform werd weerspiegeld in de naam het team wilde een naam die de eenvoud en snelheid van het project vertegenwoordigde volgens het team Nano doet precies dat. Het nieuwe logo maakt gebruik van verschillende knooppunten die worden afgespeeld op het blokroosterontwerp van het netwerk en die verbinding maken om een ​​”N.” te vormen. Alle sociale-media accounts zullen worden bijgewerkt om de naam- en logo veranderingen weer te geven. De nieuwe website is nano.org.Het team bleef XRB-houders geruststellen dat hun vermogen niet zou worden aangetast;

Opwaartse beweging

Analyse-website Coinmarketcap heeft de XRB-pagina al veranderd van RaiBlocks naar Nano. Een positieve invloed op de prijs is al opgemerkt en is de afgelopen 24 uur met 20% gestegen. Met andere altcoins, behalve Lisk , maakt het slechts kleine winsten XRB is al opvallend . Het ruilde dit keer vorige week net onder de $ 14 en handelt momenteel op $ 18,65, een stijging van meer dan 33% op de week. Het grootste deel van het handelsvolume bevindt zich in Zuid-Korea op de Kucoin-beurs, die 40% van het totaal heeft. Op het moment van schrijven is $ 54 miljoen verhandeld in de afgelopen 24 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here