Zoals al eerder aangegeven in de NIX whitepaper die op 30 april 2018 werd gepubliceerd, beloont de NIX community met een 1: 2 Zoin naar NIX-airdrop, die alleen via de Zoin-wallet wordt ondersteund. Gebruikers die Zoin in de kernportefeuille van Zoin houden op het moment van de momentopname zijn de enige die in staat zijn om NIX-munten te claimen voor het lanceren van NIX-blockchain. Het Zoin-bloknummer waarop de momentopname zal plaatsvinden, wordt vrijgegeven op 5 juni 2018 en je hebt twee weken om NIX te claimen.

Wat is NIX?

Het NIX-platform zal de eerste op privacy gebaseerde gedecentraliseerde exchange manager zijn. Dit systeem lost de privacylagen op bij DEX-handel en creëert een beveiligingslaag voor elk protocol en elk verhandelbaar activum via een meerlagige handelsstructuur. NIX zal de communicatie tussen externe DEX’s overbruggen om privacy-elementen te creëren tussen alle compatibele ecosystemen.

airdrop zoin voor nix

NIX krijgen via Zoin

NIX creëert een uniek en krachtig ecosysteem dat niet alleen private gedecentraliseerde cross-chain-transacties voor elke afzonderlijke ondersteunde munt mogelijk maakt, maar het zal ook verschillende DEX’s op de markt integreren en daarmee de eerste DEX Manager in de geschiedenis worden.

Om een ​​dergelijk ambitieus platform te ontwerpen en implementeren, is het team van mening dat een nieuwe munt / blockchain moet worden gemaakt en gevormd met nieuwe specificaties, in plaats van door te gaan met het bouwen bovenop die van Zoin. Vanwege hun relatie met de Zoin-community tot nu toe, zal Zoin de enige munt zijn die de kans krijgt om deel te nemen aan de NIX Airdrop, dit betekent dat het grootste deel van het aanbod van NIX voor de eerste twee jaar zal komen van deze airdrop.

Er is een geclaimd airdrop met een verhouding van Zoin tot NIX van 1: 2. Kortom, de NIX-voorraad wordt gemaakt met 2 keer zoveel munten die Zoin in omloop heeft. Omdat niet alle munten kunnen worden geclaimd, worden resterende niet-opgeëiste munten toegewezen aan een fonds voor onderzoek en ontwikkeling voor het NIX-protocol.

Momenteel circuleren er 17,7 miljoen Zoin, wat betekent dat de initiële circulatie van NIX 38 miljoen munten zal zijn, gelet op de airdrop-ratio en een 7% toegevoegde coin creatie om het 7% ontwikkelingsfonds te onderhouden.

Omdat Zoin de enige manier is om NIX voor het eerste aanbod te verwerven is het verstandig om via Cryptopia Zoin (ZOI) te kopen. Wanneer je ze hebt aangeschaft moet je ze voor 6 juni 2018 (tijdstip volgt nog) in een wallet van Zoin hebben geplaatst die is te downloaden via de officiele pagina.

GA NAAR CRYPTOPIA >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here