Sinds de lancering van TRON‘s TestNet op 31 maart, horen we dagelijks goed nieuws over het TRON-project. Het feit dat TRON MainNet in staat zal zijn om meer dan 10.000 transacties per seconde (TPS) uit te voeren, is het meest recente nieuws van dit project.

Het team zal in eerste instantie focussen op prestaties en veiligheid

De lancering van TRON MainNet zal plaatsvinden op 31 mei, maar het team zal hard werken om het netwerk te optimaliseren en de veiligheid te verbeteren, zelfs na de lancering. In een recente vraag en antwoord-sessie op hun mediumpagina heeft het TRON-team het volgende verklaard:┬áKan TRON het geclaimde meer dan tienduizend TPS (transactie per seconden) bereiken wanneer het hoofdnetwerk operationeel is? Het antwoord hier op was. ‘Zeker. Nadat het hoofdnetwerk is gelanceerd, zal verdere optimalisatie worden doorgevoerd om de TPS te verbeteren.

In het tweede kwartaal van 2018 zullen ze zich ook richten op de beveiliging, omdat ze willen garanderen dat hun slimme contracten geen mazen bevatten die het geld van de gebruikers in gevaar kunnen brengen. Q3 zal gewijd zijn aan het aanpassen van het netwerk om APP’s van derden te ondersteunen en om derde partijen stabiele en betrouwbare ondersteuning op systeemniveau te bieden, inclusief krachtige plug-in slimme contract virtuele machines en geoptimaliseerde P2P netwerksystemen. In het vierde kwartaal zullen ze hun aandacht richten op cross-chain communicatie en privacybescherming.

Zoals eerder vermeld, zal het MainNet op 31 mei starten, gevolgd door de migratie van de platforms op 21 juni. De eerste Super Representatives-verkiezingen, onderdeel van het community governance-mechanisme van TRON, zullen worden gehouden op 26 juni.

TRX terug in Top 10 coinmarketcap

TRON handelt momenteel iets meer dan $ 0,08 en heeft onlangs de top 10 cryptocurrency-lijst per marktkapitalisatie gemaakt. TRX startte de week met $ 0,053 en begon te verzamelen op 23 april. Kort daarna pakte het volume op tot meer dan $ 500 miljoen van $ 200 miljoen. TRON heeft nog veel mijlpalen in petto, zoals de aankomende MainNet-lancering, dus het is misschien niet al te laat om wat TRX op te halen.

TRON kopen kan je op eenvoudige manier via de exchange van Binance. Door eerst Bitcoins te kopen kan je die via Binance omruilen voor TRON (TRX)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here