VeChain is een van de succesvolle blockchain cryptocurrency-platforms voor producten en informatie. Het heeft als doel om alle blockchain-technologie te verbinden met de echte wereld door een governancestructuur, een robuust economisch model en geavanceerde IoT-integratie te bieden, en pioniers in real-world applicaties.

Het bedrijf streeft naar een zelfregulerend en gedistribueerd bedrijfsecosysteem op blockchain-technologie.

VeChain heeft veel ervaring met het aanbieden van blockchain-oplossingen voor verschillende industrieën. Gedurende het jaar heeft het project zichzelf bewezen als een van de meer intrigerende blockchain-implementaties.

VeChain-prijsvoorspellingen voor 2018 zijn hoopgevend. VeChain kan ook integreren met de werkelijke bedrijfsecosystemen. Dit zal ervoor zorgen dat het bedrijfsleven in staat zal zijn om verschillende functies te besturen met behulp van deze blockchain. Als het inderdaad in staat is om het blockchain-gebaseerde platform volledig te integreren met het echte bedrijfsleven, dan zullen de bedrijven de blockchain gemakkelijker kunnen gebruiken.

Op deze manier biedt het een enorm potentieel voor toepassingen in de toekomst. Het kan ook samenwerken met diensten van derden. Bovendien is de gegevensopslag volledig gedistribueerd, waardoor de gegevens volledig veilig zijn.

Geschiedenis van VeChain

De munt is op 26 november vorig jaar gelanceerd en is sindsdien astronomisch gegroeid. Tot op heden is de munt met meer dan 2200 % gegroeid. De prijs bereikte medio januari een historisch record van meer dan $ 9,00. VeChain Thor is al op de markt en werkt via de blockchain aan zijn gehele supply chain-cyclus. Dit helpt bij de verzekering van kwaliteit en authenticiteit van producten. Er zijn veel winkels met luxegoederen, voedingsbedrijven en logistieke bedrijven die dit ecosysteem gebruiken.

Grootste partnerschap VeChain, BMW

Het team van VeChain kondigde onlangs een samenwerking met het autobedrijf BMW aan. Deze nieuwe samenwerking zou de munt mogelijk naar een nieuw hoogtepunt kunnen sturen.

Naast het BMW-partnerschap heeft VeChain THOR een samenwerking aangekondigd met de universiteit van Oxford. De wereldberoemde universiteit zal helpen bij de technische ontwikkeling van het VeChain THOR-platform. Dit is niet de eerste keer dat de universiteit een connectie maakt met een blockchain-project. Vorige maand kondigde de Arizona State University zijn samenwerking met DASH aan. Het gebruik van slimme jonge geesten om samen te werken aan het traject van het project is een goede zet voor het project – het heeft de potentie om nieuwe frisse ideeën naar voren te brengen.

Naast de samenwerking heeft de Zuid-Koreaanse cryptocurrency exchange, Coinnest, VeChain THOR toegevoegd aan zijn handelsplatform en biedt directe toestemming voor VET-pairing.

Wacht niet langer en koop VeChain op Bitonic. Weet je niet hoe je VeChain via Bitonic kan kopen raadpleeg dan onze handleiding van Bitonic om deze digitale munt aan te schaffen.

VeChain-prijsvoorspellingen rest 2018

VeChain handelt momenteel rond $3,80 Tegen het einde van dit kalenderjaar is het de bedoeling om ongeveer $ 19,63 te verhandelen. Binnen een tijdspanne van vijf jaar kan het oplopen tot $ 75. Dus als je ernaar kijkt, is het enorm. Dit is de reden waarom veel beleggers van cryptocurrency willen investeren in VeChain.

Met de veelzijdige blockchain die door deze cryptocurrency wordt geboden, zullen investeerders gemakkelijker een goed rendement kunnen behalen door in deze cryptocurrency te beleggen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom deze cryptocurrency in de toekomst aanzienlijk kan toenemen.

Je moet er echter rekening mee houden dat dit een minder bekende cryptocurrency is. Om deze reden is de volatiliteit in de cryptocurrency aan de hogere kant. Als je dapper genoeg bent om met die volatiliteit om te gaan, is dit een van de beste cryptocurrency-opties die je momenteel aankunt. Dit is de reden waarom je naar deze cryptocurrency moet kijken als je niet alleen naar diversificatie kijkt, maar ook als je op zoek bent naar een goed rendement op de cryptocurrency-ruimte.

VeChain is te verhandelen op de cryptobeurs van Binance. Wacht niet langer en schaf deze digitale munt nu nog aan met een lage waarde. Potentie is immens.

GA NAAR BINANCE >>

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here