VeChain-prijsvoorspellingen 2018: VeChain probeert een blockchain-gebaseerd platform te bouwen dat zich niet alleen tot de digitale wereld beperkt. Het kan ook integreren met de werkelijke bedrijfsecosystemen. Dit zal ervoor zorgen dat bedrijven verschillende functies kunnen bedienen met behulp van deze blockchain. Als het inderdaad in staat is om het blockchain-gebaseerde platform volledig te integreren met de echte bedrijfswereld, dan is het voor de bedrijven gemakkelijker om de blockchain te gebruiken.

Op deze manier biedt het een enorm potentieel voor toepassingen in de toekomst. Het kan ook samenwerken met diensten van derden. Bovendien is de gegevensopslag volledig gedistribueerd, waardoor de gegevens volledig veilig zijn.

VeChain en de lancering van het MainNet

Misschien is een van de belangrijkste redenen om VeChain (VEN) in bezit te houden door het feit dat VEN wacht op de lancering van zijn eigen MainNet, waar VEN en VET, het native token, eindelijk hun eigen gedecentraliseerde ecosysteem zullen krijgen.

Van VeChain wordt voorspeld dat het een van de grootste platforms zal worden voor het integreren van IoT (Internet of Things), waardoor de manier verandert waarop mensen omgaan met producten, diensten en informatie, op die manier gericht op een revolutie in de manier waarop de bedrijfseconomie op dit moment functioneert. Het beste puntje over deze gewaagde doelstelling is het feit dat VeChain eigenlijk dat soort macht in zijn blockchain evenals de technologische capaciteit heeft die nodig is om deze onderneming te laten slagen.

Hoewel men zegt dat het MainNet op 30 juni zal worden gelanceerd, wat tegelijkertijd het einde van het tweede kwartaal zou betekenen voor VEN en andere valuta, hebben de Redditors ruzie over de oorspronkelijke datum.

Terwijl een groot deel van Redditors beweert dat het MainNet inderdaad zal worden gelanceerd op 30 juni, beweert de rest van de Reddit-community die aansluit op het onderwerp van VeChain dat zijn MainNet lanceert, dat de vermelde datum slechts het einde van Q2 is en dat het MainNet eind 2018 ergens wordt gelanceerd, maar beweert dat de introductie van mainnet pas aan het einde van het tweede kwartaal zal plaatsvinden.

Voor nu lijkt het erop dat VeChain een groot deel van de winst behaalt in de markt als gevolg van de verwachte lancering van het MainNet.

VeChain en VeChain Thor-testen

Op 1 mei hebben VeChain (VEN) -vertegenwoordigers via Twitter aangekondigd dat ze het VeChain Thor blockchain-ecosysteem officieel lanceren om te testen. Sinds midden april test het team het netwerk intern, maar vanaf 1 mei beginnen ze met eerste openbare testers die genoeg geluk hebben om toegang te krijgen tot de originele code en het netwerk op functionaliteit testen.

Bij deze gelegenheid zal het VEN-team 100 openbare testers “random kiezen” voor de bètatestperiode van VeChain Thor die zou moeten duren tot half mei, wanneer het systeem als alfaversie van het VeChain Thor-ecosysteem voor het publiek wordt vrijgegeven.

Het belangrijkste doel van het genoemde systeem is om VeChain Thor massaal te gebruiken en te gebruiken, wat de manier waarop transacties worden verricht verder moet veranderen.

Om dit mogelijk te maken, heeft het VeChain-team een ​​speciaal protocol ontworpen met de naam Multi-Party Payment Protocol, afgekort als MPP. Dit protocol moet gelijktijdige betalingen voor meerdere gebruikers mogelijk maken en tegelijkertijd transacties in verschillende activa, valuta’s en waarden toestaan.

Het belangrijkste doel is om een ​​strikt functioneel, gebruiksvriendelijk en niet-feilbaar systeem te creëren dat gebruikers een unieke ervaring biedt bij het maken van transacties.

VeChain en de markt

Vanwege de technologische nieuwigheden waaraan het team achter VeChain (VEN) heeft gewerkt, doet VEN het geweldig met het opschalen van de markt. De huidige sfeer op de markt is een beetje ‘ongedwongener’ dan de sfeer die we de afgelopen week hebben gehad toen de markt nog steeds wankel was, dus we hebben nu het merendeel van de valuta die tegen de dollar verhandeld wordt.

Sommige tokens en munten doen het echter beter dan hun leeftijdsgenoten, dus we hebben VeChain tegen de dollar tegen 9,38% tegenover deze fiat-valuta. VEN handelt ook tegen BTC en ETH, wat betekent dat VeChain op dit moment iets beter presteert dan deze valuta’s.

In navolging van de markttendens stijgt VEN met 7,44% ten opzichte van Bitcoin, terwijl het ook handelt tegen Ethereum voor 5,53%. In afwachting van de lancering van VeChain Thor zou dit midden mei moeten gebeuren, wat vrij dichtbij is. VEN handelt nu tegen de prijs van 4,72$, in de verwachting dat het de waarde van 5 $ in de komende dagen zou breken.

Met het huidige tempo van de stijgingen en met het feit dat het handelsvolume zal stijgen, zou VeChain (VEN) zelfs terug kunnen keren naar zijn hoogste punt ooit van ongeveer 9$.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here