Het lijkt erop dat Verge (XVG) begonnen is met een reeks aankondigingen in de laatste 24 uur omdat deze valuta zojuist een nieuwe portemonnee heeft vrijgegeven voor het opslaan van XVG-eenheden. Dit staat allemaal in het teken van hun grote aankondiging 16.00 uur Nederlandse tijd. Met tal van geweldige functies en met “eenvoudig te gebruiken” beleid lijkt het dev-team achter XVG-valuta zijn spel echt op te voeren. Verge (XVG), die al tegen de top 20 van cryptocurrencies handelt volgens coinmarketcap, wordt momenteel verhandeld tegen de dollar en BTC, terwijl bijna de hele markt keldert. Dit is geen wonder, want de nieuwe Core Wraith Wallet is klaar voor snelle transacties en sterke beveiliging.

Alle redenen om van New Verge Wallets te houden

De nieuwste Verge Wallets, Core Wraith-portefeuilles genaamd, zijn gemaakt voor gebruik op alle besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en OSX. Naast dat het beschikbaar is voor gebruik op desktopbesturingssystemen, heeft Verge ook portefeuilles die zijn ontworpen om te worden gebruikt als een smartphone-app, wat betekent dat je deze portefeuilles kunt gebruiken op het Android-besturingssysteem. Het team werkt nog steeds aan de ontwikkeling van een versie van een portefeuille die kan worden gebruikt voor het opslaan van XVG in een portemonnee die beschikbaar is voor het iOS-besturingssysteem. De datum van de release voor iOS is nog steeds niet beschikbaar, maar het is zeker dat het dev-team aan zijn ontwikkeling werkt.

Verge announcement

Van de portefeuilles wordt gezegd dat ze een anonimiteit functie hebben waarmee alle gebruikers zeker weten dat hun identiteit veilig en geheim blijft. Dit is mogelijk dankzij de geavanceerde combinatie van technologie waarbij XVG talrijke netwerken zoals TOR en I2P gebruikt, die allemaal gericht zijn op verhoogde anonimiteit.

Dit niveau van anonimiteit wordt “gemakkelijk” bereikt als Verge TOR gebruikt als een ingebouwde oplossing voor zijn Core Wallets, omdat het diep geïntegreerd is in de technologie van deze wallets, evenals SSL dat wordt gebruikt voor het maken van sterke coderingen die de identiteit van gebruikers behouden beschermd tegen het publiek en beschermd tegen hackeraanvallen.

Een van de handigste functies is de toevoeging van snelle transacties waarbij betalingen binnen 30 seconden of minder worden verwerkt, wat een vrij snelle verwerkingstijd is, zelfs voor een crypto. Naast de snelle verwerkingstijd van elke transactie, hebben nieuwe portefeuilles ondersteuning voor meerdere platforms, grote hoeveelheden circulatie en het potentieel voor massale acceptatie van deze protocollen. Je kunt ook kiezen of u uw transacties in volledige privacy wilt maken, mogelijk gemaakt door string-versleuteling of door een andere optie te kiezen – transacties uitvoeren in een grootboek.

In het geval dat je een XVG-houder bent en we hebben je geïnteresseerd in het uitchecken van de nieuwe Core Wraith-portemonnee, kun je dit als volgt doen.

Vandaag om 16.00 uur Nederlandse tijd komt er een grote aankondiging aan die volgens het team van Verge revolutionaire moet zijn. De waarde van is in de afgelopen 24 uur al met meer dan 30% toegenomen. Wil je ook profiteren van de revolutionaire aankondiging? Koop dan Verge via Litebit.

GA NAAR LITEBIT >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here