Sinds de aankondiging van de mysterieuze partnerschap met Pornhub is Verge (XVG) overal op het nieuws geweest. Nu begint het voor Verge vorm te krijgen, met een groeiend momentum neemt het digitale item niet alleen hun verloren terrein terug maar ook funderingen die de koers van de digitale munt zit weer in de lift.

TrafficJunky wordt door Pornhub gelokt voor Verge partnerschap

Verge – Pornhub-samenwerking is niet langer nieuws in de crypto-ruimte. Echter, een belangrijk online advertentienetwerk, TrafficJunky heeft aangekondigd dat het Verge (XVG) gaat accepteren als betaalmogelijkheid vanaf maandag 7 mei 2018.

Het partnerschap is eigenlijk ook wel logisch omdat Pornhub aangesloten is bij het TrafficJunky-netwerk. Traffic Junky bevestigde in de aankondiging dat geverifieerde adverteerders hun accounts zouden kunnen financieren met behulp van de Verge-munten (XVG).

TrafficJunky levert naar verluidt dagelijks meer dan vier miljard vertoningen. Hoewel de gewenste effecten van deze samenwerking en de vorige nog moeten worden gevoeld, zal het handelsvolume van Verge ongetwijfeld een enorme boost krijgen in de loop van de tijd.

Na de aankondiging door TrafficJunky zijn er hints dat een ander online advertentienetwerk TrafficStars in de nabije toekomst ook Verge in zijn netwerk zou kunnen integreren. TrafficStars is verantwoordelijk voor 1,2 miljard vertoningen om de 24 uur.

Na de recente duikvlucht door de altcoin, nam het Verge-team zijn twitter-handvat ter hand om de Verge Halvering aan te kondigen. De halvering zou de beloningen van het delven van de altcoin zien gesloopt door de huidige hoeveelheid.

Volgens de berm maakt de halvering deel uit van zijn “voorspelbare, transparante monetaire beleid”. Het halveren van de hoeveelheden mijnbouw op de blokken zou dienen om meer schaarste te creĆ«ren voor XVG-munten op de markt, wat zou leiden tot een toegenomen vraag naar XVG-munten.

Grotere schaarste van de altcoin zou de waarde van XVG met de tijd opblazen. Na de aankondiging zijn zowel Verge-gebruikers als crypto-enthousiastelingen enthousiast over het idee van Verge. Verge is klaar om op woensdag 9 mei 2018 te halveren.

Prijs en prestaties van Verge (XVG)

Verge heeft 4 jaar op de markt voor cryptocurrency doorgebracht, maar heeft in die tijd nog niet het succes of de erkenning van het topmerk behaald die van nature zou moeten volgen. De waarde van de XVG-munten daalde drastisch na de aankondiging van partnerschappen met Pornhub ongeveer twee weken geleden.

Echter, Verge smeekt om tempo op te pikken in de waarderingsafdeling en groeit gestaag in de afgelopen week. Zoals op het moment van schrijven, handelt de XVG-munt op $ 0,074 met een prijsdaling van 6% in de afgelopen 24 uur.

Volgens coinmarketcap is Verge de 27e grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie met $ 1,11 miljard USD.

Wereldwijde acceptatie is een belangrijk recept voor succes en Verge bereikt dit met zijn nieuwe partnerschap aankondigingen. Als Verge het vereiste schaarste en de vraag naar Verge (XVG) krijgt als resultaat van de halvering van de beloningen, konden we de wandeling met de altcoin voor het einde van 2018 zien. Berm mag nu niet achter de maan aanzitten, maar hij beraamt zeker zijn koers.

Verkopen bij LiteBit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here