verge kopen litebit

Verge is een geanonimiseerde cryptocurrency die op een andere manier werkt dan andere vergelijkbare cryptocurrencies zoals MoneroAnonimiteit is heel belangrijk in het Verge-netwerk, dat een aantal technieken voor identiteitsverfilming gebruikt die nu al in gebruik zijn.

Een uniek element van het Verge-project is de manier waarop het integreert met zowel TOR, gratis software om anonieme communicatie mogelijk te maken, als I2P, dat gebruikers voorziet van meerdere anonimiteit lagen. Verge is een geanonimiseerde cryptocurrency die op een andere manier werkt dan andere vergelijkbare cryptocurrencies zoals Monero. 
Met Verge kunnen gebruikers kiezen of ze via het “Wraith-protocol” transacties willen uitvoeren op een publiek of particulier grootboek. Het Wraith Protocol functioneert als een eenvoudige schakelaar die gebruikers de mogelijkheid biedt om snel te schakelen tussen volledig anonieme of openbare transacties.Belangrijk is dat het Verge-project 100% open source is, waarbij de community op een democratische manier bijdraagt ​​aan ontwikkeling.

Net als de meeste munten genoot Verge van een explosie in de bullmarkt van december toen het 3000% in waarde explodeerde tot $ 0,30. Op het moment van schrijven staat Verge voor een waarde van $0,05

Terwijl Q1 vooral onopvallend bleef voor XVG, zette een cryptische aankondiging eind maart een nieuwe koers in voor Verge, waardoor de prijzen omhoogschoten tegen de bearish markt. Het Verge-team plaatste een onorthodoxe voorstel voor hun crowdfund en verzocht om niets minder dan 75 miljoen XVG ($ 3,5 miljoen) op te halen binnen een aantal dagen om een om lucratief partnerschap veilig te stellen en te onthullen.

Het bericht werd ontvangen met veel enthousiasme, maar de interesse nam snel af. Terwijl de pot slechts een dag voor de deadline in de buurt van de 20 miljoen lag, stapte een onwaarschijnlijke redder in nood om het geloof in Verge te behouden.

Privacy-betaalplatform Token Pay heeft alle donaties genereus verdubbeld tot de limiet van 75 miljoen is bereikt, allemaal tot een glorieuze prijsstijging van 40% over 24 uur. Voorlopig wachten Verge-fans met ingehouden adem voor de grootse onthulling van het vermeende ‘deal-maker’-partnerschap.

 

Distributie

Gezien het community-driven karakter van het project, heeft Verge nooit een ICO uitgevoerd of munten gepre-mineerd – de gemeenschap is verantwoordelijk voor alle inspanningen in ontwikkeling en marketing.

verge ten opzichte van bitcoin

Hoe Verge werkt

Hoewel Bitcoin de financiering heeft geherdefinieerd via zijn betrouwbare peer-to-peer betalingsnetwerk, blijft privacy een van de belangrijkste ontwerpfouten. Het openbare blockchain-grootboek legt saldi en transactieoverzichten bloot; het nut ervan voor bedrijven of personen met een grote waarde aantasten. Schendingen van de privacy en gepoogde hacks zijn onvermijdelijk met dit niveau van transparantie, dat inherent zo riskant is als een bankrekening die toegankelijk is voor het publiek.

Terwijl de meeste privacymunten dit probleem proberen op te lossen door middel van cryptografische technieken, gaat Verge de privacy aan wanneer gebruikers verbinding maken met zijn netwerk. Het gebruikt TOR en I2P om de IP-adressen en geolocaties van gebruikers te camoufleren, en te allen tijde volledige vertrouwelijkheid te bewaren voor niet-traceerbare, anonieme transacties.

Met een bloktijd van 30 seconden ondersteunt Verge maximaal 100 transacties per seconde in tegenstelling tot Bitcoins 7. De langverwachte RSK-implementatie zou dit cijfer omhoogschieten naar 2000, waarmee het de voorsprong op de toonaangevende privacymunt, Monero, ruimschoots overschrijdt. Ten slotte zijn de kosten gekoppeld aan een kleine 0,1 XVG per transactie, waardoor Verge ideaal is voor dagelijks gebruik en kleine transacties.

Deze functies zijn waardevolle proposities, maar op verschillende niveaus biedt Verge niet de traditionele kwaliteiten van een volwaardige privacymunt, vooral als het gaat om functionaliteit. De transparante blockchain onthult bestemmingen en transactiebedragen, wat betekent dat adressen en -munten op de zwarte lijst kunnen worden gezet in het geval van vals spel.

Verge gebruikt echter een variant van het Diffie-Hellman-protocol om informatie veilig te verzenden – het Elliptic-curve Diffie-Hellman-algoritme (ECDH). Met dit model kunnen twee personen die elkaars publieke sleutels kennen, een “gedeeld geheim” berekenen dat niet kan worden gedupliceerd of gekoppeld aan een van beide sleutels.

Met Verge kunnen afzenders onbeperkt eenmalig bestemmingsadressen maken voor geadresseerden via een methode die stealth-adressering wordt genoemd. Deze adressen kunnen alleen door de ontvanger worden hersteld en kunnen niet aan de afzender worden gekoppeld.

Uitgesplitst naar eenvoudige termen, laat het Verge-model toe dat afzenders een uitvoer creëren op de Verge-blockchain die door de ontvanger kan worden gevonden – de ECDH-cryptografiemethode zal ontvangers in staat stellen om het “gedeelde geheim” te koppelen aan een bepaalde transactie en het terug te halen.

De CoreQT-portefeuille voegt nog een laag van verduistering toe doordat transacties alleen via het TOR-netwek kunnen plaatsvinden , waardoor IP-informatie wordt verborgen door gegevens willekeurig door een netwerk van relais van knooppunt naar knooppunt te sturen.

Roadmap Verge

Waar Verge tekortschiet op functionaliteit, wordt het gecompenseerd voor consistent leveren aan de doelen van zijn routekaart.

Ten eerste zal de recente release van de TOR-portemonnee voor Android waarschijnlijk XVG naar meer gebruik duwen en naar een hogere waarde, zodat iedereen met een Android-apparaat transacties met volledige anonimiteit kan verzenden en ontvangen. De extra I2P-portemonnee gaat nog een stap verder en voorkomt dat ISP’s toegang krijgen tot transactie-informatie (en overheden, hackers, enz.).

Vervolgens is er de ontwikkeling van RSK-technologie, die slimme contracten mogelijk maakt en de transactiesnelheid verhoogt voor gebruik op bedrijfsniveau. Dit zijn zeer belangrijke ontwikkelingen, waardoor Verge het enige platform is om private en anonieme dAapps te bouwen en uit te voeren via slimme contracten.

Ondanks het bereiken van de meeste van zijn doelen, blijft de Verge-roadmap niet doorlopen na Q1 2018 – met slimme contractimplementatie als de laatste opmerkelijke ontwikkeling voor het project. Toekomstige doelen zullen moeten worden aangepakt om Verge een echt concurrerende privacymunt te houden.

Ondanks zijn gezonde gemeenschap, blijft de munt in de periferie als het gaat om aansluiting. Verkopers die Verge accepteren, zijn voornamelijk beperkt tot de crypto-ruimte en Verge heeft geen significante partnerschappen. In het licht van deze tekortkoming staat dit gebied dit jaar centraal:

Verge community

Verge heeft een flink aantal volgers, met meer dan 260.000 volgers op Twitter , meer dan 30.000 op Telegram en bijna 50.000 communityleden op de subreddit . Het kernteam post regelmatig op alle kanalen en veel van de huidige discussies gaan over de succesvolle release van Wraith Protocol, een langverwachte functie waarmee gebruikers een openbaar of particulier grootboek kunnen kiezen bij het maken van een transactie.

Recent nieuws

Een groot deel van het laatste geratel van het project is gecentreerd rond de aankondiging van een nieuw crowdfunding-initiatief – een kans om het open-sourceproject te zien “vooruitgang boeken in de crypto-ruimte.” Gemeenschapsleden geven vocaal blijk van steun aan de inzamelingsactie en steunen de intentie van het team om gebruik fondsen om partnerschappen op te bouwen, ondersteuning van Ledger Nano-portefeuilles te integreren, marketinginspanningen te ondersteunen en meer.

Waar kunt u Verge kopen?

Als een gevestigde munt is Verge beschikbaar op een aantal prominente beurzen, waaronder Binance, Bittrex, Cryptopia. De meest eenvoudige manier om snel over Verge te beschikken is om de digitale munt te kopen bij Litebit. Door Verge via dit platform te kopen hoef je niet eerst te beschikken over Bitcoin of Ethereum maar koop je de cryptocurrency gewoon met fiat geld. Weet je niet hoe dat in zijn werk gaat, kijk dan even op onze website naar de handleiding van Litebit.

GA NAAR LITEBIT >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here