China is druk bezig om een hoop verboden op te leggen voor cryptocurrency maar NEO heeft de potentie om naar voren te komen als de cryptocurrency van keuze in de zwaar gereguleerde markt in China, en misschien over de hele wereld.

Sinds de oprichting is Neo’s Onchain-technologie ontworpen om regelgevervriendelijk te zijn met een gecentraliseerde aanpak die behoorlijk verschilt van de meeste andere cryptocurrencies.

Dit artikel legt de technologie achter Neo en Onchain, hun relatie, hoe ze verschillen van standaard blockchain-technologie, en welke potentiële synergieën en kansen liggen, met erbij denkend van het gerucht dat zij nog acceptatie door de Chinese overheid kunnen winnen

Wat is NEO?

NEO is oorspronkelijk opgericht als “AntShares” door Da Hongfei en Erik Zhan in China in 2014 en werd in juni 2017 omgedoopt tot “Neo”. Het is een blockchain-gebaseerd platform dat zijn eigen cryptocurrency ondersteunt en de ontwikkeling van digitale assets en slimme contracten mogelijk maakt .

Neo streeft ernaar het beheer van digitale activa te automatiseren door middel van slimme contracten , met als uiteindelijk doel het bouwen van een gedistribueerd netwerk gebaseerd slim economy-systeem.

Hoe werkt Neo?

Neo beschrijft in theorie zijn Smart Economy-systeem als (Digital Assets + Digital Identity + Smart Contract = Smart Economy)

Activa kunnen eenvoudig op de Neo-blockchain worden gedigitaliseerd op een open, gedecentraliseerde, betrouwbare, traceerbare en transparante manier die vrij is van tussenpersonen en bijbehorende kosten.

Gebruikers kunnen verschillende soorten activa registreren, kopen, verkopen, ruilen of cverhandelen, omdat Neo het noodzakelijke platform biedt om het fysieke actief te koppelen aan een gelijkwaardige en unieke digitale avatar op zijn netwerk. Neo ondersteunt ook de bescherming van activa, omdat activa die op het platform zijn geregistreerd via een gevalideerde digitale identiteit ‘wettelijk beschermd’ zijn.

Digitale identiteit maakt verifieerbare sleutelinformatie mogelijk over deelnemende individuen, organisaties en andere entiteiten die in digitale context bestaan.

Slimme contracten maken de uitvoering van transacties en overeenkomsten tussen verschillende partijen mogelijk zonder het bestuur door een juridisch systeem of centraal mechanisme. De uitvoering van dergelijke contracten is gebaseerd op de programmeercode van het netwerk en maakt traceerbaarheid, transparantie en onomkeerbaarheid van de transacties mogelijk.

Neo ondersteunt twee cryptocoins, NEO en GAS. Het ondersteunt programmering in alle reguliere talen, waaronder C #, Java, Go, Python en Kotlin, waardoor een grote community van ontwikkelaars eenvoudig een bijdrage kan leveren aan het platform.

Concentreer je op naleving van wet- en regelgeving

Neo onderhoudt een duidelijk onderscheid met andere standaard blockchain-platforms, omdat de focus blijft liggen op het voldoen aan de regelgeving. Hoewel gedigitaliseerde assets en slimme contracten ook populair zijn op andere blockchain-platforms zoals Ethereum, scheidt de derde belangrijke eigenschap van “Digital Identity” Neo van de rest.

Van elk individu, bedrijf of andere entiteit die op het Neo-platform opereert, wordt verwacht dat het een unieke digitale identiteit heeft die verifieerbaar is. Mensen, bedrijven en projecten hebben de mogelijkheid om alleen onderling transacties uit te voeren als de andere partij de vereiste identiteit heeft, waardoor het Neo-netwerk voldoet aan de regelgeving.

Zelfs de verschillende knooppunten op het Neo-netwerk moeten mogelijk worden geïdentificeerd voordat ze kunnen bijdragen aan de verificatie van de transactie en andere activiteiten zoals boekhouding en boekhouding.

Een oplossing voor China?

Het Neo-platform fungeert als de basis van het DNA-concept van Onchain. Neo biedt gedecentraliseerde, openbare blockchains, terwijl OnChain’s DNA de behoefte aan private blockchains vervult. Door beide systemen te koppelen, kan iemand het beste uit twee werelden halen.

Onchain heeft al een goedkeuring voor DNA ontvangen van de regering van Guiyang, de hoofdstad van de provincie Guizhou in het zuidwesten van China. Beide partijen hebben begin 2017 samen smart contract 2.0 en andere Chinese blockchain-technologie vrijgegeven. Medio 2017 was Onchain een van de eerste bedrijven die met succes de Chinese blockchain-test hebben doorlopen, gevolgd door een investeringspartnerschap met de Fosun Group.

Ondanks dat China recentelijk zijn greep op cryptocurrencies heeft aangescherpt, is de acceptatie van blockchain-technologie een duidelijke mogelijkheid.

Medio 2017 werd gerapporteerd dat de Chinese overheid aan het experimenteren was en haar eigen nationale cryptocurrency maakte. Ondanks zijn harde houding tegenover de verschillende gedecentraliseerde cryptocurrencies en ICO’s , zijn er geruchten dat de overheid misschien op zoek is naar een alternatieve oplossing en het blijft openstaan ​​voor bedrijven die bereid zijn om volgens zijn regels te spelen. Als plaatselijke Chinese ondernemingen zijn Neo en Onchain de beste kanshebbers als dit waar is.

Als de veelbelovende Onchain-technologie kan worden geaccepteerd en geïntegreerd met de Chinese overheid en bedrijven, waardoor een allesomvattende oplossing mogelijk is, zal dit de wijdverbreide toepassing van Neo aanzienlijk vergroten.

NEO staat laag

De technische robuustheid van het Neo-Onchain-concept en de gecentraliseerde aanpak ervan ziet er veelbelovend uit, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor een long term, niet alleen voor de Chinese autoriteiten, maar ook voor andere buitenlandse regeringen die op hun hoede zijn voor de anonieme en gedecentraliseerde virtuele valutamarkt.

Door de enorme waarde daling en de enorme potentie van NEO is het een zeer interessante cryptocurrency om in te investeren. NEO is te verhandelen op de altcoinbeurs van Binance.

GA NAAR BINANCE >>

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here