credits cs nieuwe cryptocurrency

De cryptocurrency van het CREDITS (CS) -platform wordt sinds maart op verschillende beurzen verhandeld onder andere KuCoin.  In de eerste paar dagen heeft het zich stevig gevestigd en is begonnen aan een gestage groeitrend. De totale omzet heeft nu meer dan 5 miljoen dollar per dag bereikt. Traders zijn het eens over één punt: nieuwe tokens beginnen meestal niet zo sterk en zelfverzekerd.

“Ons team handelt strikt in overeenstemming met de ontwikkelde langetermijnstrategie voor notering”, aldus Dmitry Sheludko, hoofd Investor Relations bij CREDITS. “Zo zullen we voortdurend op nieuwe exchanges te vinden zijn, terwijl we de lat hoger leggen. Op dit moment onderhandelen we met de bekende onafhankelijke sites. Het uiteindelijke doel voor ons is: CREDITS kan net zo gemakkelijk worden gekocht op kleine lokale beurzen als op grote internationale markten. ”

Prijs daalde niet onder de ICO waarde bij lancering exchange

Vanwege de grote vraag naar CS-tokens tijdens de ICO- en pre-ICO-periodes, konden niet alle enthousiaste beleggers een aankoop doen en begon de aandelenbeurs tegen een minimale en betaalbare prijs. Op IDEX begon het met 0.00042 eth voor 1 CS. Op Tidex – van 0.00020 eth voor 1 CS. Zodra de tokens waren bevroren, hebben sommige beleggers onmiddellijk een deel van de munten op de beurs laten vallen. Ze maakten een winst in verhouding tot de prijs van ICO en een voorspelde afname van de waarde van het token deed zich voor. De kredietopname was echter nauwelijks waarneembaar en de prijs daalde niet onder de ICO-prijs. Dit feit laat zien dat gebruikers en serieuze investeerders echt heel geïnteresseerd zijn.

credits op kucoin aangeboden

De handel verloopt nu op een gemeten manier. Er is een consistente opwaartse trend rekening houdend met enkele schommelingen. Bij Tidex bereikte CREDITS de piek op 0.00084997 eth, een stijging van 324.985% ten opzichte van de prijs van het token bij ICO. Bij IDEX was de piek 0,0007899, wat een groei van 294,995% was. Later is de prijs aangepast naar 0.00061999 eth. Momenteel heeft het handelsvolume ongeveer 4500 ETH bereikt op IDEX en 1200 ETH op Tidex. En in totaal heeft het al meer dan $ 5 miljoen per dag overschreden. Daarnaast is het belangrijk op te merken dat CS deze groei liet zien tijdens een neutrale of neerwaartse marktsituatie.

De voordelen van Credits

Hoe kunnen mensen de CREDITS-cryptocurrency gebruiken en wat is het geheim? Igor Chugunov, de oprichter van het project, denkt dat de volgende punten heel belangrijk zijn en zegt het volgende;

“Elk bedrijf zal zijn eigen slimme contract op ons platform kunnen ontwikkelen en zijn cycli en planningen kunnen programmeren. Alle betalingen binnen de slimme contract worden gedaan in CS. Ons platform kan worden gebruikt in de logistiek, het bankwezen, IOT, verzekeringen, casino’s en vele andere industrieën” .

Naar de mening van vele experts en handelaren toont CREDITS alle kenmerken van een toekomstige marktleider: de onbeperkte schaalbaarheid van het netwerk, de snelle transacties tot 1 000 000 per seconde, de verscheidenheid aan gebruiksgevallen. Credits kan je kopen via de exchange van KuCoin die ongeveer 75% van alle CS verhandeld.

GA NAAR KUCOIN >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here