Verge tokenpay, samen?

De prijs van Verge (XVG) is in de tweede week van april is sterk gestegen dit komt voornamelijk door de aankondiging van een mysteriepartnerschap op 16 april. De prijs steeg afgelopen dinsdag met meer dan 29%.

De Crowdfunding-campagne

Verge (XVG) voert een crowdfunding-campagne uit die is toegesneden op de verwerving van een ‘mysterieuze’ partner die ze al geruime tijd aankondigen. De gemeenschap heeft een aantal speculaties doorgemaakt over wie de partner eventueel zou kunnen zijn. Verge heeft echter een investeerder in een geheel nieuwe munteenheid ondergebracht, TokenPay genoemd, die het groot aandeel heeft in het bereiken van het crowdfunding-doel.

TokenPay, heef de bijnaam als ‘s werelds meest veilige munt en is de Bitcoin op steroïden zorgde voor het grootste deel van de 66,5 miljoen XVG.

De mysterieuze partnership

Voordat de crowdfunding-campagne van start ging, beloofde het team van Verge een mysterieus partnerschap te benoemen met als voorwaarde dat de fondsenwerving een succes is op de geplande datum. De aankondiging luidde: “Als ons doel wordt bereikt, zullen we de naam van het bedrijf vrijgeven tegen maandag 26 maart 2018.”

Na het bereiken van de crowdfunding mijlpaal binnen de gestelde datum, nam de nieuwsgierigheid van de community toe om het team achter de op privacy gerichte valuta ertoe te dwingen de identiteit van de partner te onthullen. Daarom kondigde de gemeenschap aan dat het de samenwerking op 16 april zal aankondigen. Speculaties nemen echter toe, aangezien de dagen maanden duren voordat de aankondiging wordt gedaan. Sommige crypto-enthousiastelingen zijn van mening dat het partnerschap mogelijk de betrokkenheid heeft van de investeerder, TokenPay.

tokenpay de mystery partner van Verge?

Voorlopige TPAY en XVG debetkaarten

Een tweet van de CEO van TokenPay op 8 april onthulde dat TokenPay hoogstwaarschijnlijk de mysterieuze partner was en een visie had voor de samenwerking door te zeggen “vandaag in München vergaderen voor het ontbijt met de belangrijkste belanghebbenden van de Duitse bank. In principe is er deal tussen alle partijen. We zullen volledige details verstrekken bij de afsluiting, maar we kunnen wel zeggen dat de betaalpassen $TPAY en $XVG waarschijnlijk binnenkort beschikbaar zijn. ”

Verge (XVG) geruchten en speculaties

Afgezien van de investeerder zinspeelt op de langverwachte Verge partner, is de community voortdurend aan speculeren en wachten ze af wie de partner gaat worden. De leidende ontwikkelaar bij Verge, Sunerok, kondigde vorige week aan dat “iedereen die in Verge zit en blijft wachten beloont zullen worden’, en dat dit de “grootste cryptocurrency-samenwerking in de huidige markt zou zijn”. Hij voegde eraan toe dat Verge ook “een wereldwijde marketingcampagne zou lanceren zoals je nog nooit eerder hebt gezien”.

Verge (XVG) geniet van de speculatie. Een Instagram-bericht van Verge luidt bijvoorbeeld: “Wie wordt de partner van Verge en verandert de Crypto-wereld zoals wij die kennen?”

De community reageerde met de opmerking dat het een partnerschap kon zijn met Facebook, Amazon, PayPal, eBay of zelfs Wikipedia. Deze speculatie zal echter naar verwachting kalmeren op 16 april, wanneer de definitieve aankondiging door Verge (XVG) wordt gedaan. Verge (XVG) kan je eenvoudig kopen op Litebit.

GA NAAR LITEBIT >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here