0x kopen

0x kopen is niet zo heel moeilijk. Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen dan heb je al enig verstand van het kopen en verkopen van cryptocurrencies. De digitale munt van 0x ZRX wordt op vele verschillende exchange platformen verhandeld. Op Binance en Huobi wordt die het meest verhandeld. Weet je niet weet hoe je 0x moet kopen, lees dan even onze handleiding van Binance.

Wat kan je met ZRX tokens?

Met behulp van de ZRX tokens worden de handelskosten betaald van Relayers. Wanneer je in het bezit bent van ZRX  dan heb je ook inspraak in het protocol en ben je lid van de community en beslis je mee in het verbeteren van het het product, je inspraak is naar ratio van de  hoeveel ZRX je in bezit hebt. Er is een vast aantal ZRX in omloop, één miljard. Tijdens de lancering werd 50% al vrijgegeven, 15% werd behouden door 0x zelf, 15% naar het ontwikkelaarsfonds, 10% naar het ontwikkelingsteam, 10% naar adviseurs en eerste investeerders. De tokens die zijn toegewezen aan stichters, adviseurs en aan personeelsleden worden binnen vier jaar na lancering vrijgegeven.

ZRX wallet

0x is een ERC20-token, en kan dus opgeslagen worden in MyEtherwallet. Sla je het liever op, op een hardware wallet dan adviseren wij dat om te doen op een Ledger Nano S. Wanneer je ze eenmaal hebt staan in een wallet is het eenvoudig om 0x te versturen naar een andere wallet en de transacties zullen snel verwerkt worden door de blockchain van Ethereum. Wil je 0x verkopen via Binance, dan zou je de digitale munten eerst moeten versturen naar de exchange van Binance.

GA NAAR BINANCE >>