ADA kopen

Een Ada kopen kan misschien als lastig worden gezien omdat het tot nu toe alleen wordt aangeboden op Bittrex maar werkt verder hetzelfde als de andere cryptomunten om te verhandelen op een exchange. Als je al wat meer bekend met het handelen en verhandelen van cryptomunten dan is het heel eenvoudig. Zoals je al hebt gelezen op onze website heeft Ada/Cardano veel potentie en staan wij misschien wel aan het begin van een sterke cryptomunt.

Het is aan de ene kant misschien wel apart om met geld andere cryptogeld te kopen wat bedoeld moet zijn om in het echt mee te kopen.

Waar dien je op te letten bij het aankopen van de Ada

Bij het aankopen van Ada is het belangrijk dat je beschikt over een betrouwbare wallet. Een wallet is een plek waar je de Ada munten kan in opslaan. Omdat er zoveel cryptomunten zijn uitgebracht is het ook mogelijk om over een wallet te beschikken waar je meerdere verschillende cryptocurrency in kan opslaan. Als je al Bitcoins bezit of die wil je in d toekomst gaan aanschaffen kies dan voor een wallet waar je meerdere digitale munten kan opslaan. ADA heeft een eigen wallet genaamd Daedalus. Dit is een wallet die is gecreëerd door IOHK met een sterke focus op veiligheid en de geavanceerde cryptografie. Op dit moment ondersteunt de wallet alleen nog maar ADA maar in de toekomst zal het ook Bitcoin en Ethereum gaan ondersteunen.

Wat verder belangrijk is bij het kopen van Ada is dat het bij een betrouwbaar bedrijf of bij een betrouwbaar persoon wordt gedaan. Kijk dan ook verder dan alleen de prijs. Let dan ook op de reële waarde voor je de aankoop doet.

Het Japanse Ethereum

Vele analisten en kenners noemen Cardano het Japanse Ethereum. China beschikt over NEO en Japan beschikt over Cardano. De naam Cardano is niet voor niets gekozen. Cardano was in de middeleeuwen een geniale hoogleraar in de wiskunde die empirisch te werken ging. Hij zocht constant naar wiskundige oplossingen en heeft voornamelijk zijn naamsbekendheid te danken aan zijn vierde- en derdegraads vergelijkingen. De initiatiefnemers van Cardano hebben hier hun inspiratie uitgehaald en staat voor pragmatisch wetenschappelijk onderzoek naar blockchain technologie toepassingen en cryptocurrencies.