ADA verkopen

Het verkopen van ADA is net zo makkelijk als het kopen van ADA. Het is daarom gemakkelijk om via ADA wat extra geld te verdienen. ADA wordt op dit moment alleen maar verhandeld op Bittrex en zal in de toekomst te vinden zijn op meerdere exchange platformen. Misschien ben je nog niet helemaal op de hoogte wat je precies met ADA kan en wat het inhoud, lees dan de artikelen over ADA op deze website. Door in te lezen over ADA kom je erachter dat deze cryptomunt veel in zijn mars heeft en dat het wel een lange termijn investering zal zijn.

De mogelijkheden om ADA te verkopen

Er is eigenlijk maar één manier om ADA te verkopen. Dit is via het exchange platform van Bittrex. Dit is tot nu toe nog het enige platform waar de digitale munt op verhandeld wordt. Dit gaat veranderen in de toekomst maar wanneer is nog niet bekent.

ADA beschikt over een eigen wallet waar je de digitale munten in kan stoppen. Dit betekent ook dat je de cryptomunt via een andere manier kan verkopen door jouw munten op een marktplaats aan te beiden. Als je het aanbiedt op een marktplaats kan je er ook op andere manier voor betaalt krijgen, denk bijvoorbeeld aan een PayPal. Via deze manier kan je een hogere prijs vragen dan op een handelsplatform maar kijk wel uit aan wie je het verkoopt. Doe genoeg research naar degene aan wie je het verkoopt. Want Weg=Weg!.

ADA wisselen voor een andere cryptocurrency

Omdat je ADA kan verhandelen op Bittrex zou je denken dat je met ADA andere cryptocurrency kan kopen. Dat is niet het geval. Het is alleen mogelijk om ADA te kopen en verkopen voor Bitcoin. Je koopt dus ADA met Bitcoin en je verkoop ADA met Bitcoin.