ARK

Koers Ark

Wat is Ark?

Ark(ARK) is een cryptocurrency maar meer in de eerste plaats een ecosysteem dat meehelpt aan de massaproductie van ander cryptocurrency. Het platform van Ark is gebouwd op een uitermate veilige blockchain. Het heeft een gebruiksvriendelijke userinterface ontworpen die heel erg gericht is op de gebruikers.

Ark is een sterke cryptocurrency en dan is goed te zien aan het team achter het Ark-platform. Het team bestaat uit een Netwerk ingenieurs, Web Developers, Geld Manager, Hardware Experten, Entrepreneurs, Muzikanten, Handelen en Social Media promotors. In totaal bestaat het team uit 30 leden met elk hun eigen specialiteiten en vaardigheden.

Ark SmartBridge

Het Ark platform, ook wel Ark SmartBridge maakt verbinding en probeert te communiceren tussen verschillende blockchain. Door blockchain met elkaar te verbinden wordt er goed op ingespeeld op de grote vraag naar altcoins.

Met ARK’s SmartBridge-technologie wordt elke munt nog krachtiger, elke app die op een blockchain wordt geproduceerd, heeft het potentieel om een ​​groter publiek te bereiken en zelfs bitcoin kan de functionaliteit van elke altcoin verkrijgen via een eenvoudig blockchain-token genaamd ARK.

Ark’s SmartBridge communiceert tussen de blockchains met behulp van een speciale gegevenssectie genaamd ‘Vendor Fields’ en speciale gecodeerde systeem die zoekt door alle data die het nodig heeft om te functioneren.

Wat betekent het nu echt?

Om ARK het medium / tussenpersoon tussen ketens te laten worden, heeft elke keten een klein code nodig. Het is heel gemakkelijk om in te voegen en niet schadelijk voor een blockchain, actueel of anderszins. Zodra deze kleine code is ingevoegd in de kerncode van elke blockchain, kan het zijn werk doen. Nu is die blockchain verbonden met ARK.

Als je bijvoorbeeld een evenement op een blockchain via een andere blockchain wilt activeren, controleer je of die keten SmartBridge-compatibel is. Als dat zo is, kunt u via de ark-portemonnee een SmartBridge-transactie uitvoeren voor elke compatibele blockchain en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bijvoorbeeld als u een ETH smart contract wilde activeren maar ark wilt behouden, kunt u gewoon de instructies verzenden via ark SmartBridge, recht in de portefeuille om de gebeurtenis te activeren. De code die is ingebed in de ETH-keten luistert altijd naar een ARK SmartBridge-transactie en verzamelt deze informatie en activeert de functie om een ​​contract uit te geven.

Het Ark (ARK) platform heeft vele voordelen hieronder beschrijven wij er een paar.

Zelfvoorzienend

Misschien wel het belangrijkste doel voor Ark is dat ze het platform zo toegankelijk mogelijk willen maken voor iedereen. Zelfs zo erg dat gebruikers niet eens weten dat ze gebruik maken van blokchain technologie. Daarnaast biedt Ark ook speciale diensten aan voor gebruikers die ervoor willen betalen.

Dit zorgt ervoor dat er offline en online inkomsten worden gegenereerd voor het Ark-team. Door deze inkomsten kan het team zich voortdurend blijven ontwikkelen en blijven onderzoeken naar nieuwe en interessante manieren om het voor gebruikers nog aantrekkelijker te maken om gebruik te maken met Ark.

Privacy
De transacties bij ARK kunnen verzonden worden met de hulp van ARN’s Anonymous Network Integration. Dit is een optionele privacy optie. Deze privacy diensten gelden overigens voor alle diensten die gebruik maken van het ARK-platform.

Beveiliging
Ark begrijpt heel goed dat veiligheid steeds belangrijker worden en spelen daar heel goed op in. In het gehele systeem worden beveiligings- en cryptografische principes opgenomen. Door deze toepassingen garandeert ARK een veilige kern die moet voldoen aan alle verwachtingen en eisen van de gebruikers. Ark is constant intern op zoek naar hoe ze het systeem moeten verbeteren om zo te voldoen aan de hoge normen en eisen van een gebruiker. Dit doen ze door constant interne penetratietest en risicoanalyses uit te voeren.

Ark(ARK) kan je verhandelen op het exchange platform van Binance. Wacht niet langer koop of verkoop nu ARK op Binance.

GA NAAR BINANCE >>