ARK kopen

Het is redelijk makkelijk om snel te beschikken over ARK. De snelste manier is om over een aantal punten te beschikken.

  1. Om te beginnen moet je de beschikking hebben over een ARK-wallet. Deze is eenvoudig te downloaden en te installeren.
  2. Open je ARK-wallet en kopieer het publieke adres.
  3. Een account bij Litebit.eu. Door in te loggen op je Litebit.eu account kies je daarna het aantal ARK vervolgens plak je het publieke ARK-adres bij het ontvangstadres. Hierna kies je de betaalmethode en klik op ‘betaal’

Door deze stappen te volgen kom je in bezit van ARK.

Ark kopen via een exchange

Een andere manier om ARK te kunnen kopen is dit te doen via een exchange platform. Wij gebruiken met enige regelmaat het Bittrex-platform. Wij gaan er wel vanuit dat je in bezit bent van Bitcoin. Met de hulp van deze cryptomunt kan je heel veel andere munten kopen waaronder ARK. Door ARK op te zoeken kan je een order plaatsen hoeveel ARK je wilt kopen tegen welke Bitcoin waarde. Je ronde deze bestelling af en ze komen dan in je wallet te staan als jouw aankoop is afgerond. Het ARK-platform brengt een hoop voordelen met zich mee waaronder de snelheid.

De kern van ARK heeft extreem sneller transacties, 1 blok duurt maar 8 seconden.

De hogere doorgang is beschikbaar wanneer ARK het nodig heeft, dit zorgt ervoor dat toekomstige schalilng gemakkelijk geïmplementeerd kan worden.

Een ander voordeel ten opzichte van andere gelijkwaardige cryptocurrency is de decentralisatie. Het stemsysteem van ARK is nog meer gedecentraliseerd dan andere DPoS consensus modellen. De stoomkracht is verspreid over alle stemmen en zit niet bij een klein groepje, ieder stem is belangrijk en zo kan het dat het gehele netwerk nooit overgenomen kan worden.