ARK verkopen

Door te lezen op deze pagina hoe je ARK kan kopen wordt het ook snel duidelijk hoe je ARK ook kan verkopen. Het werkt precies het tegenovergestelde. Je kan je ARK munten verkopen aan Litebit.eu en zij storten dan het bedrag in euro’s op jouw bankrekening. Maar het is mogelijk om via andere van je ARK munten af te komen.

Eerst kopen dan verkopen

Wanneer je ARK wilt verkopen dan moet je natuurlijk wel eerst in bezit zijn van ARK. Om er meer over te weten verwijzen wij je door naar de pagina waar uitgelegd wordt hoe je ARK kan kopen. Daarin wordt verder ook uitgelegd dat je eerst moet beschikken over Bitcoin om ARK te kunnen kopen.

Marktplaatsen

Je kan Ark verkopen bij verschillende netwerken of marktplaatsen. Je dient dan je ARK munten vanuit je ARK-wallet te versturen naar een adres die je hebt ontvangen aan wie jij de munten gaat verkopen. Door de snelle bloktijd betekent het ook dat je relatief snel van je munten af bent. Veel bedrijven treden ook op als tussenpersoon voor de verkoop van cryptocurrency. Bij een bedrijf werkt het zo, je stuurt eerst de munten naar een adres en je krijgt dan een melding dat de munten zijn ontvangen. Hierna wordt pas het bedrag in euro’s naar jouw eigen rekening overgestort. Er zijn heel veel bedrijven die dit doen en dat betekent ook dat er veel ‘schimmige’ bedrijven erbij betrokken zijn. Zoek naar daarom eerst goed uit of een bedrijf wel betrouwbaar is. Eenmaal je munten verstuurd betekent ook automatisch dat je ze kwijt bent. Lees daarom goed de reviews voordat je over gaat tot handelen.