BABB kopen

De unieke visie van BABB op de toekomst van bankieren is zowel radicaal als haalbaar. BABB zal empowerment van elk individu en bedrijf binnen de micro-economie, door een gedecentraliseerd en inclusief financieel systeem. BABB is van plan een nieuw paradigma in te voeren Fair Banking, door opkomende technologieën te omarmen en een ‘people first’ toe te passen nadering.

Het BABB-platform biedt enorm groeipotentieel, via de drie belangrijkste contactmomenten van de BABB-app, de Black Card en Social KYC. Door een fysiek en digitaal te onderhouden aanwezigheid en implementatie van een natuurlijk groeimechanisme, verwachten we te zien exponentiële opname door onze doelmarkten heen. De BABB-propositie is oneindig beter dan het huidige aanbod in veel verschillende gebruikssituaties. De wereld is klaar voor BABB, en nu moe BABB er voor zorgen dat zij klaar zijn om het aan te kunnen.

De token-verkoop zal het nodige geld bijeenbrengen om de BABB te ontwikkelen en te distribueren oplossing. Door het BAX-token te kopen, neem je deel aan de toekomst die ze neer willen zetten. Het BAX-token is instrumenteel in de functionaliteit van BABB en zal dat ook zijn geïntegreerd in de activiteiten van het platform wereldwijd. Er is enorm veel potentieel in de wereldwijde micro-economie, en BABB (met BAX) heeft een plan om het te ontgrendelen.

Wallet voor BABB (BAX) token

Omdat BABB gebruik maakt van de ECR-20 technologie is het mogelijk om een wallet te gebruiken zoals MyEtherWallet. Een andere optie is hun eigen mobiele wallet. Via de BABB mobiele applicatie kan iedereen snel over maken naar een bankrekening net zo eenvoudig als hoe je nu doet via internet bankieren zonder dat er een ID-document vereist is om een eigen wallet te openen.

BABB biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid overal hun te geld te beheren, zolang ze een internet verbinding te hebben. BABB ondersteunt traditionele bankfuncties zoals overschrijvingen, betalingen, contant in / uit, evenals andere peer-to-peer transacties met behulp van slimme contracten. Bovendien kunnen gebruikers zelf inkomsten genereren geld, door peer-to-peer-diensten zoals wisselgeld en leningen en een vergoeding verdienen, net als banken.