BABB verkopen

Wanneer je BABB (OCN) hebt gekocht dan is er een kans dat deze cryptocurrencie een waardestijging heeft doodgemaakt. Deze stijging kan je laten uitbetalen in fiat geld of in andere cryptocurrencies door te gaan verhandelen op een exchange zoals Binance. Wil je meer weten of BABB lees dan eerst onze informatie pagina over BABB.

BABB eerst kopen voordat je kan verkopen

Om BABB te kunnen verkopen moet je eerst de beschikking hebben over deze digitale munt. Wil je graag weten hoe je BABB kan kopen lees dan even onze pagina over BABB kopen. Je kan BABB kopen door de beschikking te hebben over Ethereum. De prijs die je moet betalen voor BAX wordt gecreƫerd door vraag en aanbod en dat geldt ook voor het verkopen er van.

BABB verkopen aan persoon of bedrijf

Er bestaat ook andere manieren om je digitale valuta te verkopen en het hoeft niet altijd via een exchange te verkopen. Het is ook mogelijk om BAX te verkopen via een marktplaats of bedrijf. Wanneer je cryptovaluta gaat verkopen aan een bedrijf dan krijg je de mogelijkheid om een bepaalde hoeveelheid tokens te versturen naar een tijdelijk adres waar je het naar toe stuurt. Wanneer de tegenpartij het heeft ontvangen krijg je daar een melding van en wordt het overeengekomen bedrag in fiat geld naar jou over gemaakt. Wanneer je het aan een bedrijf kan verkopen is het ook mogelijk om het aan een persoon te verkopen. Het werkt precies hetzelfde, jij verstuurt het aantal BAX naar het adres van die persoon en hij maakt over wanneer hij of zij het heeft ontvangen. Je kan er ook voor kiezen dat het bedrag naar je over gemaakt wordt en dat je dan pas het aantal munten over maakt naar de persoon in kwestie.

Zorg er altijd voor dat je wel eerst een goede research hebt gedaan over het bedrijf of persoon omdat wanneer je het verstuurt hebt nooit meer terug krijgt. Weg=weg.