BABB

BABB (BAX) De Wereldbank voor de micro-economie. Is een gedecentraliseerd bankplatform dat gebruikmaakt van blockchain en biometrie om iedereen ter wereld toegang te geven tot een peer-to-peer financiële diensten met een Britse bankrekening.

De micro-economie wordt fundamenteel onderschat door het bestaande banksysteem. Opkomende technologieën bieden de mogelijkheid om een ​​alternatief te creëren dat onophoudelijke problemen met het banksysteem op nieuwe manieren aanpakt, waaronder systeemrisico’s, privacy gegevens, financiële uitsluiting en trage concurrentie.

Gedistribueerde grootboek technologieën, biometrie en machine learning bieden ons de tools om een ​​nieuw type bank te creëren, globaal en gedecentraliseerd, dat service en kan bieden empowerment van individuen en bedrijven over de hele wereld op een manier die traditionele banken het kan gewoon niet. Gebouwd om onafhankelijk van bestaande systemen te werken, deze nieuwe  de gedecentraliseerde bank zal de micro-economie dienen, stimuleren en stimuleren, terwijl opererend in volledige overeenstemming met voorschriften over de hele wereld, evenals Fair Banking principes.

BABB is de gedecentraliseerde bank voor micro-economie en biedt particulieren en bedrijven met een Britse bankrekening blockchain-technologie. Het account wordt beheerd via een smartphone-app en biedt toegang tot een gedecentraliseerde betaalkaart. Daarnaast faciliteren partnerschappen met centrale banken de integratie en uitgifte van andere digitale valuta’s over de hele wereld, stimuleren ze lokale micro-economieën en vergroten ze het bereik van de BABB-oplossing en het onderliggende BAX-token. BABB is al lid van de FCA, Authorized Payment Institution (API) en zal in 2018 een bankvergunning aanvragen.

Mobiele applicatie

Via de BABB mobiele applicatie kan iedereen snel maak een bankrekening net zo eenvoudig als “een selfie maken en een deuntje neuriën “, zonder dat er een ID-document vereist was om te openen een eenvoudige portemonnee. Upload een formulier of ID of wordt verwezen door iemand die volledig is geverifieerd in het systeem om te krijgen toegang tot uw eigen basisbankrekening.

BABB biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid om hun te beheren geld overal, zolang ze een internet hebben verbinding. BABB ondersteunt traditionele bankfuncties zoals overschrijvingen, betalingen, contant in / uit, evenals andere peer-to-peer transacties met behulp van slimme contracten.

Bovendien kunnen gebruikers zelf inkomsten genereren geld, door peer-to-peer-diensten zoals wisselgeld en leningen en een vergoeding verdienen, net als banken.

BABB is nog niet te verhandelen op de grootste exchange Binance maar is wel al aan te verhandelen op de exchange van EtherDelta. Je kan BABB (BAX) eenvoudig kopen door eerst de beschikking te hebben over Ethereum.