Bitcoin Cash verkopen

Het verkopen van Bitcoin Cash is net zo eenvoudig als het kopen van Bitcoin Cash en dit is een mooie manier om extra geld te verdienen na je investering in Bitcoin Cash. Wanneer je ergens in investeert is het ook wel handig om te weten of je het er ook weer eenvoudig uit krijgt en eventueel kan omwisselen naar euro’s of een andere cryptocurrency.

Ben je bezig om Bitcoin Cash snel om te wisselen naar euro’s dan kan je deze munten ook verkopen via LiteBit.

De mogelijkheden om Bitcoin Cash te verkopen

Via LiteBit kan je eenvoudig en snel handelen om digitale munten te verkopen. Je gaat naar verkopen in de menubalk van Litebit en je geeft aan hoeveel Bitcoin Cash je wilt verkopen. Je moet binnen 15 minuten de munten hebben verstuurd naar het opgegeven wallet adres anders wordt de order geannuleerd. Wanneer de order wordt afgerond moet je op dezelfde dag nog het bedrag in euro’s op je bankrekening hebben staan.

Bitcoin Cash wisselen voor andere cryptocurrency

Misschien ben je op zoek naar een andere cryptocurrency dan Bitcoin Cash. Dit kan bijvoorbeeld een Bitcoin zijn. Het is mogelijk om met Bitcoin Cash andere digitale munten te kopen. Dit doe je op een handelsbeurs net als de Amsterdamse Exchange Index (AEX). Het gaat dan om vraag en aanbod. Een veel gebruikte handelsplatform is Bittrex. Lees op onze website over Bittrex hoe je moet aanmelden.

Het is mogelijk dat je voor andere cryptocurrency een andere wallet moet aanmaken. Zorg ervoor dat je niet teveel vermogen op een handelsplatform heb staan, ze kunnen nog wel eens gehackt worden en weg betekent ook echt weg.