Bitcoin Private Kopen

Bitcoin Private (BTCP) is een digitale munt die is voortgekomen als je in het bezit was van ZClassic (ZCL) en Bitcoin. Dit was een een één-op-één verhouding. Dit betekende dat wanneer jij in het bezit was van 10 ZCL dat je ook 10 Bitcoin Private coins ontving in je privé portefeuille. Niet alle grote exchange platformen ondersteunde deze hardfork.

De totale marketcap bedrag na de hardfork 18.500.000 (lering BTC + aanbod ZCL). De techniek van BTCP is die van Bitcoin Gold maar pakt ook stukjes van Zcash en ZClassic. De transacties die plaatsen vinden van BTCP worden gepubliceerd in een grootboek maar het bedrag, de afzender en ontvanger van de transactie blijven volledig anoniem.

Exchange platformen

Bitcoin Private is nog niet te verhandelen op een exchange platform maar verschillende platformen hebben wel alvast hun toezegging gegeven dat je op hun platform kan gaan handelen en Bitcoin Private kan gaan aanschaffen. Op het moment van schrijven hebben twee cryptocurrency platformen Bitcoin Private gelisted en dat zijn Tradesatoshi en Nanex. De grote exchange platformen hebben toegezegd te gaan volgen. Een Bittrex, Binance en Kucoin zijn wel relatief stil omtrent de Bitcoin Private. Ondanks toezeggingen is het nog wel de vraag of dit doorgezet gaat worden.

Bitcoin Private kopen

Bitcoin Private kan je op dit moment alleen nog kopen als je heeft Bitcoins koopt. Wanneer je eenmaal in bezit bent van Bitcoins dan kan je op de verschillende cryptocurrency platformen die BTCP aanbieden met Bitcoin, Bitcoin Private kopen. Er was een andere mogelijkheid om in het bezit te komen van Bitcoin Private dan had je in een eerder stadium ZClassic moeten kopen. Wanneer je in het bezit was van ZClassic ten tijde van de snapshot dan ontving je Bitcoin Private 1:1 dit gold overigens ook als je Bitcoin had staan in een eigen wallet of op een platform die deze hard fork ondersteunde.

GA NAAR BINANCE >>