Bitcoin Private Verkopen

Waneer wij het hebben over Bitcoin Private verkopen dan bedoelen wij het over de digitale munten die via hun eigen netwerk worden verspreid. Bitcoin Private is een hardfork van Bitcoin en ZClassic en is een zeer interessante digital munt voor cryptocurrency handelaren. Bitcoin Private heeft zijn interesse gewerkt voor veel handelaren omdat het een Bitcoin variant is die volledig anoniem is bij een transactie. De transactie wordt wel vermeld in het grootboek maar de hoeveelheid van de transactie, wie de transactie uitvoert en wie ontvangt blijft volledig anoniem.

Eerst Bitcoin Private kopen dan verkopen

Wanneer je Bitcoin Private wilt verkopen dan moet je wel eerst Bitcoin Private hebben gekocht of ontvangen hebben via de hardfork die heeft plaatse gevonden. Weet je niet precies hoe je Bitcoin Private kan kopen dan is hier een uitgebreid artikel over te vinden op Coinprimeur. De handigste en snelste manier om over Bitcoin Private te beschikken is om eerst Bitcoins te kopen. Lees verder rop onze pagina hoe en waar dit kan. Wanneer je eenmaal in bezit bent van Bitcoin Private dan verplaats je deze digitale munt naar je eigen wallet die niet op een online exchange platform staat. Wanneer je Bitcoin Private wilt verkopen dan verstuur jij ze vanuit je wallet naar een platform waar je de digitale munten kan aanbieden.

Het verkopen van Bitcoin private

Bitcoin Private (BTCP) verkopen is niet zo heel erg moeilijk. Omdat Bitcoin Private veel sneller is dan zijn grote broer Bitcoin worden de digitale munten snel overgeschreven naar de ontvangende partij. Wanneer jij je Bitcoin Private verkoopt aan een bedrijf dan dien je eerst de digitale munten over te schrijven naar een speciaal bitcoin adres van het bedrijf zelf. Binnen een aantal minuten na opening van dit bitcoinadres dien je de digitale munten er heen te sturen, stuur je te weinig of te laat dan gaat de verkoop niet door en komen ze weer terug in het opgegeven bitcoinadres die jij hebt opgegeven als er eventueel iets mis zou gaan.

Het bedrag dat wordt uitbetaald staat vaak binnen 24 uur op je eigen bankrekening en soms iets langer als je de banken niet mee werken. Je kan ook Bitcoin Private verkopen aan een persoon. Het is dan net of je aan het internet bankieren bent maar dan met Bitcoin Private. Spreek van te voren een duidelijk bedrag af voor hoeveel je ze wilt verkopen. Wij adviseren als je via deze manier Bitcoin Private verkoopt je eerst het geld moet hebben staan op je bankrekening en vervolgens ga je over tot actie en verstuur je ze naar het opgegeven Bitcoin Private adres. Eenmaal verstuurd betekent ook dat ze weg zijn.