Blockport kopen

Blockport (BPT) is een cryptobeurs dat is gevestigd is in Amsterdam en richt zich op alle crypto gebruikers ongeacht of ze wel of geen ervaring hebben.

Blockport kopen

Blockport is nog een nieuwe cryptocurrency en is nog niet te verhandelen op veel exchanges. Op dit moment maakt KuCoin het mogelijk om Blockport te kopen. Weet je niet hoe je Blockport kan kopen op KuCoin omdat je daar (nog) geen ervaring mee hebt dan verwijzen wij jou graag door naar onze handleiding van KuCoin die te vinden is op Coinprimeur. Wanneer je deze handleiding hebt doorgenomen dan kan je over gaan tot aankoop van Blockport.

Voordelen van gebruik exchange Blockport

Wanneer je gebruik maakt van Blockport kom je in verbinding te staan met andere cryptohandelaren en lees je over verschillende beleggingsstrategieën die andere Blockport gebruikers hanteren. Je kan op dit platform ook de andere handelsportefeuilles zien en deze gaan kopiëren en hiermee leer je van de doorgewinterde handelaren.

Eerst Bitcoin kopen om Blockport te kopen

Wanneer je Blockport (BPT) wilt kopen dan moet je eerst beschikken over Bitcoin. Met de bekendste digitale valuta kan je andere cryptovaluta kopen via een exchange en in dit geval kan je op KuCoin met behulp van Bitcoin maar ook met Ethereum Blockport kopen. Je kan Bitcoin en Ethereum eenvoudig kopen via Litebit en de aangekochte munten kan je heel eenvoudig doorsturen naar KuCoin. Lees anders de handleiding van Litebit op Coinprimeur als het voor je allemaal nog niet duidelijk is.

Opslaan in een Ethereum wallet

Blockport draait op het protocol van Ethereum en is dus ook een ECR20 token. Dit zorgt er voor dat je de aangekochte tokens kan kan opslaan in een Ethereum wallet. Blockport (BPT) bestaat nog niet zo heel lang en heeft om die reden nog geen eigen BlockportWallet.

GA NAAR KUCOIN >>