Blockport verkopen

Blockport (BPT) is relatief eenvoudig te verkopen. Als je Blockport heb gekocht via een exchange van bijvoorbeeld KuCoin dan is het verkopen net zo eenvoudig als het aankopen hiervan. Heb je Blockport gekocht via ene ICO en nog nooit gehandeld op KuCoin dan adviseren wij jou om een eerst een account aan te maken bij Kucoin en de handleiding van KuCoin door te nemen.

Hoe verkoop je Blockport?

Hier boven hebben wij al een manier beschreven hoe je Blockport kan verkopen, door dit te doen via een exchange platform maar zoals het kopen van Blockport is het ook mogelijk om het via meerdere manieren te verkopen. Sommige bedrijven bieden het bijvoorbeeld aan de digitale munten verkopen voor fiat geld. Dit is eenvoudige en snelle manier. Je geeft bij dit bedrijf aan hoeveel je wilt verkopen en je ontvangt dan een een wallet adres en wat het je in fiat geld gaat opleveren. Naar dit adres verstuur jij de hoeveel BPT en je ontvangt een bevestiging als dit bedrijf het heeft ontvangen. Daarna ontvang je binnen 24 uur het geldbedrag op het opgegeven banknummer.

Blockport verkopen aan persoon

Omdat Blockport gebruik maakt van een Ethereum wallet is het ook mogelijk om jouw digitale munten te verkopen aan een persoon. Jij hoeft alleen maar zijn public key te weten en jij stuurt zo BPT naar de desbetreffende persoon. Wij adviseren jou wel om wel research uit voeren naar die persoon. Want als je eenmaal de munten hebt verstuurd krijg je ze ook niet meer terug. Deze personen zijn vaak te benaderen via een marktplaats. Let wel op! geef nooit je private key aan een andere persoon. Bewaar deze heel goed.

GA NAAR KUCOIN >>