Blockport

Blockport (BPT) profileert zichzelf als de eerste sociale crypto exchange en richt zich op de gebruiksvriendelijkheid en het delen van kennis. Zij willen het voor elkaar krijgen dat ook echt voor iedereen, zowel beginners en ouderen het mogelijk is om crypto’s te kopen, verkopen en op te slaan.

Wat is Blockport?

Ondanks de dip in het begin van 2018 is de markt constant in beweging en op zoek naar groei. Het blockchain protocol met haar smart contracts zal niet meer weg te denken zijn in de toekomst. De grootste voorbeelden hiervan zijn Bitcoin en Ethereum waar de eerste nog steeds een leidende rol heeft voor de markt. De vraag naar het kopen van cryptocurrencie is in Nederland in 2018 sterk toegenomen, hadden een jaar geleden nog maar rond de 30.000 Nederlandse altcoins is dat nu al gestegen tot ver over de 150.000. Veel zien het bezitten digitale valuta een goed alternatief om het geld op de bank te zetten omdat de spaarrente historisch laag staat. Maar nu begint het probleem voor veel geïnteresseerden omdat ze niet weten waar ze moeten kopen, hoe sla je ze veilig op en welke digitale munt moet ik nu kopen. Op al deze vragen wilt Blockport met haar exchange een passend antwoord op geven. Zij willen ervoor zorgen dat het toetreden tot de cryptomarkt heel laagdrempelig is zodat er steeds meer mensen eenvoudig toetreden. Door een gebruiksvriendelijke interface en het voorzien van juiste informatie willen zij ervoor zorgen dat elke lekker digitale valuta kan verhandelen.

Naast dit heeft Blockport nog een ander voordeel het zorgt er voor dat je via hun interface kan handelen op verschillende exchange platformen zoals Binance en HitBTC.

Hoe is Blockport anders dan andere exchanges?

Blockport richt zich op gebruikersvriendelijkheid en eenvoud, net zoals Coinbase. Dit betekent dat iedereen, beginnend of gevorderd, de Blockport-uitwisseling kan gebruiken zonder enige voorkennis of ervaring met handelen. In tegenstelling tot de meeste andere beurzen, gaat Blockport niet alleen over handel drijven. Als een sociaal platform zullen ze sociale handels- en kennis uitwisselingsfuncties implementeren in de kern van hun uitwisseling. We komen hier een beetje op terug. Bovendien bieden ze hun leden het beste van beide werelden door gecentraliseerde handel te combineren met gedecentraliseerde opslag van crypto-activa.

Dit is wat de huidige markt mist. De robuustheid van gecentraliseerde systemen en de beveiliging van decentrale opslag.. U bezit uw crypto-assets en dit neemt volledig het risico weg dat je wordt gehackt en dat al het geld van de gebruikers wordt gestolen (Gox, Bitstamp, Bitfinex en kortgeleden Coincheck, de lijst gaat maar door).

GA NAAR KUCOIN >>