CNN kopen

CNN is nog niet een bekende cryptocurrency bij het grote publiek en staat wel gelist op Huobi maar is nog niet te zien op Coinmarketcap.com. Dat komt omdat het nog een te laag volume heeft.

Kenmerken van het systeem

ZhangRank Reputation System. CNN zal ZhangRank een reputatiesysteem gebruiken dat het CNN-ecosysteem eerlijker en betrouwbaarder maakt. Het reputatiesysteem berekent de bijdrage van elk knooppunt door gebruik te maken van sequentiële interactie tussen lezers en schrijvers. Het systeem beloont ook vroege gebruikers, wat zorgt voor de snellere groei van het CNN-ecosysteem.

Contentproductie

Het systeem heeft een mechanisme voor de productie van inhoud dat gebruikmaakt van een gedistribueerd grootboek. Het systeem kan valse inhoud detecteren en gebruikers kunnen stemmen op de beste inhoud.

Content Circulation Mechanism

Het CNN-ecosysteem is gebaseerd op het auteursrechtverificatiemechanisme van blockchain en het unieke inhoudcirculatiemechanisme dat een gedecentraliseerd repost-incentivemodel implementeert om de spontane circulatie van inhoud van hoge kwaliteit mogelijk te maken. Het mechanisme voorkomt ook de stroom van artikelen van slechte kwaliteit.

Op bijdragen gebaseerd inkomstenaandeel

Een van de doelen van het CNN-protocol is ervoor te zorgen dat alle deelnemers naar behoren worden beloond. Het ecosysteem heeft een revenue share-model bedacht dat wordt aangeduid als Contribution Based Revenue Share (CBRS). Met het model kunnen alle deelnemers aan de gemeenschap worden beloond in overeenstemming met hun bijdragen.

Gedecentraliseerd stimuleringsmodel

Het CNN-protocol verkort de periode van beloningswinst en definieert meer gediversifieerde incentivescenario’s door de CNN-symbolische geschenken te introduceren bij de oprichting van het gedecentraliseerde stimuleringsmodel. Het model zal de passie van gebruikers stimuleren en hen in staat stellen deel te nemen aan het incentiveprogramma. Door eerst bitcoins te kopen kan je CNN aanschaffen op Huobi.

Kopen bij Bitonic