CNN verkopen

Wanneer je weet hoe je CNN kan kopen dan is het verkopen van CNN op een exchange een koud kunstje. CNN is een volatiele digitale munt en het zou kunnen zijn dat de waarde hoger licht dan de aanschafwaarde. Je kan goed aan deze munt verdienen.

CNN omwisselen voor andere cryptocurrency

Misschien wil je CNN niet omruilen voor fiat geld maar voor een andere cryptocurrency. Omdat ze gelist zijn op Huobi is het mogelijk om CNN in te wisselen voor Ethereum of andere altcoins. Je kan CNN uiteraard ook omwisselen in ruil voor Bitcoin. De grootste digitale munt is nog steeds een leidende speler op de markt en daarom is het altijd handig om de beschikking te hebben over Bitcoins.

Wallet

CNN heeft (nog) geen eigen wallet. Omdat het een  ERC-20 token is, is het mogelijk om de digitale munten op te slaan in MyEther wallet. Wanneer je uiteindelijk CNN gaat verkopen dan moet je altijd eerst de tokens versturen naar het handelsplatform waar jij ze wilt verkopen.

Verkopen aan bedrijven

Wij hebben je uitgelegd hoe je CNN verkoop op een handelsplatform. Maar je kan CNN ook verkopen aan bedrijven. Je biedt dan jouw digitale valuta aan op een marktplaats of een bedrijf. Wanneer jij de cryptocurrency aanbiedt op een marktplaats zorg er dan wel voor dat je goed weet aan welk persoon jij je de digitale munten gaat over maken. Op veel marktplaatsen kan je reviews opvragen over de komende partij. Dat geldt ook als jij CNN gaat verkopen aan een bedrijf, zoek altijd goed uit met welk persoon of bedrijf jij zaken mee gaat doen.