CNN

De snelle groei van de contentindustrie heeft geleid tot enkele uitdagingen in de markt. Een van deze uitdagingen is de hoge stroom van inhoud van lage kwaliteit voor gebruikers. Dit lage gehalte wordt vaak gekenmerkt door vulgaire, seksuele en gewelddadige taal die opzettelijk door contentscrhijvers is toegevoegd om de artikelen meer in het oog te laten springen. Een andere uitdaging voor contentscrhijvers is de hoge kosten van auteursrechtconflicten en zijn dus niet altijd bereid om degenen aan te klagen die plagiaat plegen.

De felle marktconcurrentie betekent dat content van hoge kwaliteit niet naadloos kan circuleren, omdat contentcommunity’s niet bereid zijn om deze content te delen. Verder worden gebruikers die online inhoud willen lezen gebombardeerd met advertenties en alleen de makers van de advertenties profiteren van de gegenereerde inkomsten.

Content Neutrality Network (CNN) is een innovatief inhoudecosysteem op basis van de blockchain-technologie. Het heeft tot doel bestaande barrières tussen inhoudgemeenschappen te doorbreken, een revolutie in het inkomstenaandeel en decentraliseert programma’s voor het verwerven en stimuleren van gebruikers. Het creëert ook efficiëntere, open en betrouwbare contentplatforms.

De eerste toepassing van CNN zal plaatsvinden op NewsDog, de grootste contentprovider in India. NewsDog heeft meer dan 40 miljoen gebruikers, 15.000 webMedia-partners en andere mediapartners. Het ondersteunt 10 talen met een GP-score van 4,4 gemiddeld van 200.000 rankings. Het is gerangschikt als de beste van de bestaande Indiase content-apps. Het platform voldoet volledig aan het CNN-mechanisme en -modellen.

Innovatief content-ecosysteem

Content Neutrality Network (CNN) is een innovatief content-ecosysteem op basis van blockchain-technologie. Het doorbreekt de barrière tussen inhoudsgemeenschappen, zorgt voor een revolutie in het inkomstenaandeel en decentraliseert het programma voor het werven en stimuleren van gebruikers, waardoor een opener, efficiënter en betrouwbaar inhoudentijdperk ontstaat.

ZhangRank vestigt het reputatiesysteem op het CNN-platform, waardoor het ecosysteem eerlijker en betrouwbaarder wordt. ZhangRank berekent de bijdrage van elk knooppunt iteratief door sequentiële interacties tussen lezers en schrijvers. Wat nog belangrijker is: beloning van vroege gebruikers zorgt voor een snellere groei van het ecosysteem.

CNN wordt op dit moment verhandelt op een paar ‘kleinere’ exchanges waar Huobi de meest bekende is en waar het meest wordt verhandelt.