Credits kopen

Credits kopen is eenvoudiger dan dat je denkt en is het voor jou nog moeilijk na het lezen van deze pagina zal het net zo eenvoudig zijn als ieder ander. Voordat je begint met het kopen van Credits zal jij je moeten registreren op het cryptoexchange platform van KuCoin. 

Op welke exchange kun je Credits kopen?

Credits wordt op het moment van schrijven op 8 verschillende crypto trade platformen aangeboden om te kunnen kopen en verkopen. Het trade platform waar verreweg het meeste in Credits wordt gehandeld is Kucoin. Ongeveer 75% van alle handel in Credits wordt op KuCoin verhandeld. Voordat je kan handelen in Credits moet je wel beschikken over Bitcoin, Ethereum of Tether. Wanneer je over een van deze drie cryptovaluta beschikt kan je over gaan tot koop van de digitale valuta.

Wat kan je met Credits?

Credits is binnen de cryptowereld een ‘ruwe diamant’ omdat het nog lang niet zijn ware potentie heeft laten zien. Het Credits platform bied je een nieuwe en unieke technische implementatie van de blockchain technologie met autonome slimme contracten, gegevens protocol en een eigen interne cryptocurrency. Dat wilt zeggen dat elk bedrijf zijn eigen slimme contracten op het platform kan ontwikkelen en programmeren.

Een voordeel is dat alle transacties en slimme contracten worden uitgevoerd op haar eigen netwerk en kan worden gebruik voor logistiek, bankwezen, verzekeringen, casino en vele andere  industrieën. Door het toepassen van nieuwe technologieën maakt het platform het mogelijk om meer dan 1 miljoen transacties uit te voeren per seconde. Dit betekent dat elke transactie begint bij 0,01 seconden en omdat het netwerk zoveel transacties kan uitvoeren binnen een seconde is de kostprijs van elke transactie heel laag (0,0001%).

Credits kan kopen door je eerst te registeren bij een cryptoexchange. Wij adviseren je om KuCoin te gebruiken omdat daar verreweg het meest op verhandeld wordt.

GA NAAR KUCOIN >>