Credits verkopen

Wanneer je onze uitleg heb gelezen over hoe je Credits kan kopen dan zal het verkopen van Credits niet ingewikkeld zijn. Wil je liever nog wat meer informatie vergaren voordat je over gaat tot verkoop van Credits lees dan eerst de algemene pagina over deze cryptocurrencie door.

Door het verkopen van Credits kan je snel extra geld verdienen. Dit is alleen mogelijk wanneer de waarde van de digitale valuta sinds je aankoop is toegenomen of de waarde van Bitcoin is toegenomen maar dan zou je het naar fiat geld moeten uitbetalen om de waardestijging te zien.

De mogelijkheden om Credits te verkopen

Credits kan je verkopen via een exchange platform waar veel andere digitale valuta wordt aangeboden. Op dit platform ontstaat een waarde van vraag en aanbod. De digitale valuta wordt niet alleen op KuCoin aangeboden maar ook op 7 andere handelsplatformen maar op KuCoin wordt verreweg het meest verhandeld. Wanneer je KuCoin verkoopt op een platform moet je wel rekening houden dat je tijdens de verkoop transactiekosten in rekening worden gebracht, de hoeveelheid is afhankelijk van het platform.

Credits inruilen voor andere cryptocurrency

Omdat je de digitale munt kan verkopen via een groot platform bestaat er ook vaak de mogelijkheid dat je kan ruilen ten opzichte van een andere cryptocurrency. Zo maakt Kucoin het mogelijk om Credits om te ‘ruilen’ voor Bitcoin, Ethereum en Tether. De laatste digitale munt is wel opvallend want die is gekoppeld aan fiat geld (Dollar, Euro, Yen). Wanneer Credits enorm is gestegen in BTC waarde en niet in Dollar waarde en de Bitcoin waarde is juist sterk gedaan dan kan je er een voordeel uithalen om Credits te verhandelen voor Tether. Je krijgt de waarde in ‘Dollar’ uitbetaald en dat kan je laten staan op het platform.

GA NAAR KUCOIN >>