Credits

 

Credits (CS) is een nieuwe cryptocurrencie voor het gebruik van slimme contracten. Credits heeft een eigen cryptovaluta die dezelfde naam draagt als het netwerk Credits (CS).

Wat is Credits?

Credits wordt door ontwikkelaars en kenners gezien als een mogelijke concurrent van Ethereum. Dit komt omdat Ethereum problemen ondervindt met het snel afwikkelen van transacties en uitvoeren van de vele slimme contacten. Het team van deze nieuwe blockchain protocol heeft als doel dat er straks 1 miljoen transacties per seconde verwerkt kunnen worden wat er voor zorgt dat er extreem lage transactiekosten bij betrokken zijn.

Dat de blockchain zoveel transacties aan kan binnen 1 seconden komt omdat de ontwikkelaars het voor elkaar krijgen om de ‘hashbomen’ te verwijderen en de transacties via een andere versleutelde methode met elkaar te verbinden. Het ontwikkelingsteam van Credits hoor je ook nooit praten over de blockchain of blokketen maar over de ontwikkeling van een nieuw protocol voor het programmeren en uitvoeren van ‘smart contracts’.

De ontwikkelaars gebruiken een andere kijk hoe ze slimme contracten moeten uitvoeren. Het team vindt dat je het met een nieuwe benadering moet ontwikkelen en nieuwe technologie├źn moet gebruiken voor de constructie van het registeren, verwerken, maken van consensus en het behoud van de data bij het afronden an de slimme contracten.

Het gebruik van JAVA-scripts

De ontwikkelaars gebruiken JAVA-script om heel eenvoudig slimme contracten te programmeren. Credits heft een al een testversie ontwikkeld en ze zijn nu druk bezig met een alfaversie. Het project krijgt langzamerhand naamsbekendheid en ontvangt her en der positieve feedback. Het is niet alleen deze feedback dat ze ontvangen ook is er al een grote van eventuele gebruikers om het werkend product te implementeren.

Wat maakt Credits nu zoveel anders dan andere projecten?

Ondanks dat Credits het protocol nog niet af heeft wordt er door het team, bestaande uit 10 ontwikkelaars met man en macht gewerkt om een werkend product af te leveren. Veel van zulke projecten moet nog wel blijken of ze wel betrouwbaar zijn maar eigenlijk is Credits een vreemde eed in de bijt omdat de ontwikkelaars in diens zijn van een bedrijf uit Singapore, CREDITS.COM PTE. LTD. Dit bedrijf opereert onder de wetten van Singapore en wat heel belangrijk is, de leiding van dit bedrijf werkt samen met het ministerie van Financi├źn en de Centrale Bank van Singapore. Dit betekent dat Credits alles doet volgens het boekje en door een samenwerking aan te gaan met een Centrale Bank maakt het dit project heel betrouwbaar.

Er zijn wel wezenlijke verschillende tussen Bitcoin, Ethereum en Credits. Hieronder laten we met behulp van een afbeelding de grote verschillen zien.

verschillen tussen bitcoin ethereum en credits

Credits kan je kopen via de cryptoexchange van Kucoin. Ben je nog niet bekend met dit platform dan kan je op Coinprimeur de handleiding van Kucoin vinden. Hier staat uitgelegd hoe jij je kan registeren en aanmelden om zo vervolgens Credits (CS) te kopen.

GA NAAR KUCOIN >>