DigiByte Kopen

DigiByte (DGB) bestaat al een aantal jaar en is een gedecentraliseerde global blockchain die zich richt op betalingen en veilige communicatie.

Het doel van DigiByte

Digibyte wilt dat het voor de consument, koper en andere mainstream instellingen eenvoudiger wordt om met digitale valuta te betalen. DigiByte richt zich voornamelijk op transacties maar dan nog sneller en veiliger dan een PayPal of iDeal.

Hoe koop je DigiByte (DGB)?

DigiByte wordt op dit moment op heel veel verschillende exchange platformen aangeboden. De digitale munt is al op meer dan 10 exchange platformen te verhandelen. Via deze platformen is DigiByte aan te schaffen door eerst bitcoin te kopen of eerst Ethereum aan te schaffen. Wanneer je eenmaal in bezit bent van bitcoin kan je deze versturen naar Kucoin exchange. Weet je niet hoe dat moet raden wij je aan om de handleiding van Kucoin door te nemen.

Er is ook een andere manier om DigiByte te kopen zonder dat je op een exchange platform eerst bitcoin of ethereum dient aan te schaffen. Je koopt dan DGB door deze te kopen met behulp van fiat geld. Je kan DGB aanschaffen met euro’s door deze te kopen op Litebit. Door bij het kopen het adres in te vullen van je DigiByte wallet worden je DigiByte munten meteen doorgestuurd naar je wallet.

Waar moet je op letten bij het kopen van DigiByte?

Wij adviseren jou altijd om grote hoeveelheden niet op een exchange wallet te laten staan daarom raden wij je aan om je aangekochte digitale munten te verplaatsen naar een wallet. Het team van DigiByte heeft een eigen wallet ontwikkeld, de DigiByte wallet. Deze wallet is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

DigiByte is te verhandelen op Kucoin. Wacht niet langer en ga nu nog DigiByte coins aanschaffen.

GA NAAR KUCOIN >>