DigiByte verkopen

DigiByte (DGB) kan je op een aantal verschillende manieren verkopen. Voordat je DigiByte gaat verkopen moet je rekening houden met een aantal belangrijke punten. Wil je graag wat meer weten over DigiByte dan adviseren wij jou om onze pagina over DigiByte (DGB) door te nemen.

Hoe verkoop je DigiByte?

Net zoals het kopen van DigiByte zijn er ook meerdere manieren om DigiByte te verkopen. Wil je de digitale munten van DigiByte verkopen voor fiat geld, dan raden wij je aan om het platform van Litebit te gebruiken. Dit is een eenvoudige en snelle manieren om het bedrag op je eigen bankrekening te laten storten. Het is ook een mogelijkheid om met DigiByte andere cryptocurrencies te kopen. Omdat verschillende exchange platformen de mogelijkheid aanbiedt om met DigiByte een andere cryptomunt te kopen kan je door blijven handelen. Je kan bijvoorbeeld met DigiByte bitcoins kopen maar ook Ethereum en DOGE.

DigiByte verkopen aan persoon

Omdat DigiByte een eigen wallet heeft is het ook mogelijk om jouw digitale munten te verkopen aan een persoon. Jij hoeft alleen maar zijn public key te weten en jij stuurt zo DGB naar de desbetreffende persoon. Wij adviseren jou wel om wel research uit voeren naar die persoon. Want als je eenmaal de munten hebt verstuurd krijg je ze ook niet meer terug. Deze personen zijn vaak te benaderen via een marktplaats. Let wel op! geef nooit je private key aan een andere persoon. Bewaar deze heel goed.

Wanneer je de munten via een exchange platform gaat verkopen, dien je deze digitale munten wel eerst naar het platform te sturen. Wanneer deze op het platform staan kunnen ze pas verhandelt worden. DigiByte (DGB) is te verhandelen op Kucoin. Wacht niet langer en verkoop je DGB’s.

GA NAAR KUCOIN >>