Golem kopen

De makkelijkste manier om Golem (GNT) is om eerst Bitcoins of Ethers (ETH) te kopen. Wij gaan ervan uit dat je als lezer al kan beschikken over Bitcoins. Zodra je de Bitcoins in je eigen wallet hebt kan je via de verschillende exchanges Golem (GNT).

Beschik je al over Bitcoins dan is het mogelijk om via Litebit om Bitcoins om te ruilen voor GNT-token, zorg er wel voor dat je beschikt over myetherwallet. Je hoeft bij Golem niet perse GNT te kopen, je kan het ook verdienen. Wanneer jij jouw computer aansluit op het netwerk wordt jouw ongebruikte rekenkracht automatisch gedeeld en in ruil daarvoor ontvang je Golem tokens (GNT) dat is het cryptogeld van Golem. Het is zelfs mogelijk om rekenkracht te huren voor de GNT-tokens die je hebt verdiend. Het Golem netwerk maakt het dus mogelijk om tijdelijk extra rekenkracht aan te schaffen en is zo dus niet meer nodig om een nieuwe computer aan te schaffen. Op het Golem netwerk kunnen er ook allerlei applicaties en diensten worden ontwikkelen voor het bewerkstelligen van bepaalde diensten en doelstellingen.

Een aantal manieren waarom GNT kan worden gebruikt

Golem kan op veel manieren worden gebruikt en hieronder lichten wij een paar manieren uit.

Computer Graphics
Golem kan door een taakverdeling CGI weergeven en dat in minuten. Normaal gesproken duurt dat nu dagen en is veel goedkoper.

Een bedrijf/organisatie
Uit voorspellingen van aandelen door een grote data-analyse kan Golem de bedrijfsberekening veel sneller uitvoeren, terwijl meteen de kosten worden verlaagd.

Machine Learning
Of u nu een AI onderricht om grandmasters te verslaan of beelden of menselijke spraakpatronen te herkennen, kunt u naar Golem gaan om het proces te versnellen

Crypto Graphy
Golem kan wereldwijd de eerste en grootste volledig gedecentraliseerde cryptocurrency-mining uitvoeren. Het kan ook helpen bij cryptografie werken zoals integer factorisatie.

Wetenschap
De wereld van wetenschap kan enorm profiteren van goedkope en gemakkelijke toegang tot een krachtige supercomputer. Van DNA-analyse naar eiwitvouw simulaties om te zoeken naar buitenaards leven en door en weer.