Hoe koop je NEM?

NEM is een van de populairste cryptocurrency. Die positie hebben ze bemachtigd door hun unieke manier om transacties te bevestigen voordat ze worden opgenomen in de XEM blockchain, Proof of Importance. Deze techniek biedt een sterk voordeel ten opzichte van Proof of Work cryptocurrencies. XEM heeft een solide imago omdat het draait op haar eigen blockchain en niet op die van Bitcoin of Ethereum.

In Azië en met name Japan zijn er al banken en andere financiële organisaties die gebruik maken van de technologie van NEM, al dan niet op een private blockchain.

Ondanks de negatieve trends rondom cryptocurrency heeft NEM (XEM) de afgelopen periode een groei doorgemaakt en deze groei zal naar verwachting nog wel toenemen. De marktkapitalisatie van ruim 1.500 miljoen euro in het jaar 2017 zal in 2018 nog wel toenemen.

Waarom zou ik NEM gebruiken in plaats van Bitcoin

Behalve dat NEM een cryptovaluta heeft met XEM is het ook een oplossing platform. Met een platform heb je meer te beiden dan alleen maar een cryptovaluta. De cryptovaluta van NEM verbruikt niet veel computerkracht en energie om een knooppunt uit te voeren. De NEM community pleit ook voor een veel lager controle voor transacties. NEM gebruikt de technologie Proof of Importacne die de plaats inneemt van de traditionele mining.

Wat heeft NEM te bieden?

NEM blockchain heeft een hoop te bieden, hieronder een kleine opsomming wat dit netwerk en platform te bieden heeft.

  • Harvesting: Als het Harvesting begint, hoeft u uw portemonnee niet open te houden voor harvest. Het kan gesloten zijn en de portemonnee hoeft niet online te zijn.
  • Beveiligde portemonnee, dat wil zeggen portemonnee hoeft niet online te zijn. Het kan achter een firewall verstoppen en verbindt zich alleen rechtstreeks met de NIS via het lokale netwerk.
  • De portemonnee is beschermd door een wachtwoord. Het wachtwoord en de private sleutel verlaten nooit de computer waarop de portefeuille loopt.
  • Mozaïeken zijn de eigendomsfunctie van NEM en maken het mogelijk om activa te creëren om mutabele, onveranderlijke, capped, non capped, divisible, niet te delen, mogelijkheid om met andere tokens te worden verpakt en geheven te worden. Ze komen met beschrijvingen en maken deel uit van Namespaces.
  • NEM’s naming service, Namespaces, stelt organisaties in staat om een ​​merk of merk te bouwen die bekend en geïdentificeerd kan worden om de reputatie van hun projecten te vergroten.
  • Mobiele portemonnees voor Android en iOS, evenals een pure javascript lichte portemonnee voor desktops.
  • Spambeveiliging ontworpen om aanvallen op het netwerk te voorkomen door de kosten van de aanvallers te verhogen.
  • Node Rewards voor deelnemers met high powered nodes die lichte en mobiele portefeuilles bedienen.U kunt betalingen en berichten snel, veilig en tegen lage kosten op een wereldwijde schaal verzenden en ontvangen zonder dat u een bankrekening nodig heeft. U kunt wereldwijd goederen maken en kopen / verkopen / verhandelen. In de toekomst zullen er spannendere opties zijn.

Wat kan je doen met NEM?

Betalingen en het versturen van berichten gaat heel snel, veilig en het netwerk heeft zeer lage kosten. Je kan wereldwijd alles versturen en ontvangen zonder dat er een bankrekening bij komnt kijken. Het is eenvoudig om wereldwijd goederen te produceren en die te verkopen, kopen en verhandelen via NEM blockchain.

NEM wordt op veel handelsplatformen aangeboden. Door eerst Bitcoin te kopen dan kan je ze via de exchanges kopen. Je kan NEM ook op een eenvoudiger manier aanschaffen. Je kan met euro’s op Litebit XEM kopen. Weet je niet hoe Litebit werkt? Neem dan een kijkje op onze pagina handleiding Litebit.

GA NAAR LITEBIT >>