Hoe verkoop je NEM?

Wanneer je weet hoe je NEM kan kopen via Litebit of via een cryptocurrency platform. Dan is het verkopen net zo eenvoudig als het kopen. Het verkopen kan misschien iets meer tijd in beslag nemen omdat je de XEM hebt opgeslagen in een NEM Wallet.

NEM Wallet

Het ontwikkelingsteam van NEM heeft een gratis wallet ontwikkeld die gebruiksvriendelijke is en waar je eenvoudig XEM kan in opslaan. De NEM Nano Wallet is niet hetzelfde als de Ledger Nano S en is een gratis lichtgewicht toepassing en een wallet waar je eenvoudig de XEM cryptovaluta op kan bewaren.

Het voordeel van de NEM Nano Wallet is dat deze niet de volledige blockchain lokaal hoeft te synchroniseren, waardoor de toepassing snel is en weinig ruimte in beslag neemt.

Heb je NEM gekocht op een goed moment en is de waarde van XEM toegenomen dan is het verkopen van de digitale valuta een eenvoudige manier om snel extra geld te te verdienen. Begin je te twijfelen of je wel moet verkopen lees dan op onze website meer over NEM en wat je er uiteindelijk allemaal mee kan.

De mogelijkheden om NEM te verkopen

Je kan op een aantal manieren NEM verkopen. De meest gebruikte methode is het verkopen via een handelsplatform, zoals Bittrex. Je kan op dit platform ervoor kiezen of je ze verkoopt voor Bitcoin of Ethereum. Een andere mogelijkheid is om NEM te verkopen via een marktplaats. Als je XEM verkoopt via een marktplaats dan kan je ervoor kiezen om die anders uit te laten betalen. Veel kiezen er dan voor om het geld te laten storten op een PayPal rekening. Het bedrag is dan niet te traceren. Wij adviseren je wel voordat je NEM verkoopt via deze manier je eerst moet uitzoeken of de tegenpartij wel een betrouwbaar persoon is. Eenmaal NEM verstuurd naar een ander adres betekent ook dat ze niet meer terug te halen zijn.

Een andere eenvoudige manier is om NEM te verkopen via Litebit. Wanneer je ze verkoopt via Litebit kan je ze laten uitbetalen in Euro’s en het bedrag wordt binnen 24 uur op je bankrekening gestort. Weet je niet hoe Litebit werkt? Lees dan onze handleiding van Litebit.

GA NAAR LITEBIT >>