ICON kopen

De digitale valuta van ICON, ICX kan je op een eenvoudige manier kopen op de cryptoexchange van Binance. Dit is een exchange met een groot aanbod naar vele andere cryptovaluta. Voordat je ICON kan kopen via dit platform moet je eerst beschikken over Bitcoin of Ethereum om een andere digitale valuta aan te schaffen. Je kan Bitcoin kopen bij onder andere Litebit.

Wij adviseren Binance omdat het op dit moment het grootste platform is waar ICX wordt aangeboden en daarnaat ook het meest wordt verhandeld.In cijfers uitgedrukt wordt 75% van alle ICX verhandeld (kopen, verkopen, wallet) op deze exchange.

Sterk in waarde gestegen na ICO

ICON haalde tijdens de Initial Coin Offering (ICO) 150.000 Ethereum tokens op en dat stond voor een waarde van €40 miljoen. 2500 ICX kostte 1 ETH. Op 18 december kon je CX kopen op OKEx en Binance en was kort na de introductie de meest verhandelde cryptocurrency op Binance. De waarde ($2,04) van ICX is sindsdien sterk gestegen ten opzichte van de 0,17ct ICO prijs. De waarde van Bitcoin lag rond die periode hoger dan nu dus je kan concluderen dat de waarde in BTC ook sterk is toegenomen.

De roadmap van ICON is veel belovend en dit kan leiden tot een nog hogere koers van ICON.

Mogelijkheden ICON

Met de hulp van de blockchain van ICON kan je verschillende processen automatiseren, oa Blockchain ID waarmee je kan identificeren. Je kan door deze identificatie je aanmelden bij verschillende blockchains die gebruik maken van het ICON ecosysteem. Je hoeft dan nergens meer je ID te laten zien omdat het in verbinding staat met ICON. Een soortgelijk project is al uitgerold in Estland. Dit land heeft het voor elkaar gekregen dat vele overheid instanties met elkaar communiceren, een DigiD 2.0

ICON is volledig compatibel met de traditionele twee blockchains, Bitcoin en Ethereum maar biedt het ook vele mogelijkheden voor andere blockchains. De mogelijkheden van het ICON netwerk zijn daarom heel groot, bij oneindig en daar hoort natuurlijk ook een wallet bij.

De ontwikkelaars van ICON hebben een eigen wallet gemaakt. Tot nu toe is het alleen mogelijk om die versie te gebruiken als je beschikt over een Chrome browser. De wallet versie voor Android en IOS staat op de planning. In de wallet kan je ICX opslaan maar ook ETH en ERC20 tokens. Wacht niet langer en ga naar Binance om ICON te kopen.

GA NAAR BINANCE >>